Arda Güler ameliyat edilecek! Real Madrid milli yıldızı dünyaca ünlü cerraha emanet etti

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Arda Güler ameliyat edilecek! Real Madrid milli yıldızı dünyaca ünlü cerraha emanet etti

SPOR Haberleri

Real Madrid kariyeri sakatlıkla başlayan Arda Güler için karar verildi. İspanyol devi, hazırlık kampında dizinden aşırı yüklenmeye bağlı sakatlık yaşayan 18 yaşındaki futbolcunun ameliyat olmasına karar verdi. Operasyonu ünlü cerrah Manuel Leyes'in yapacak. Real Madrid'e bugün bir kötü haber de kaleci Thibaut Courtois'dan geldi.

Real Madrid'in ABD'deki hazırlık maçında yaşadığı sakatlıkla İspanya kariyerine talihsiz bir başlangıç yapan Arda Güler'in dizinden ameliyat edilmesine karar verildi.

18 yaşındaki milli yıldızın ameliyatını 2021 yılında Sergio Ramos'u, 2019 yılında Marco Asensio'yu ve 2016'da Luka Modric'i ameliyat ederek eskisinden daha sağlam hale getiren dünyaca ünlü cerrah Manuel Leyes yapacak.

Arda Güler'in ameliyatın ardından 2 ay daha sahalardan uzak kalması bekleniyor. 21 Temmuz tarihinden bu yana A takımla antrenmanlara çıkamayan Arda, oynanan 4 hazırlık maçında da forma giyememişti. İspanyol devi, sakatlığın ardından ameliyat kararını ertelemişti. Arda, Fenerbahçe'den 20 milyon euro bonservisle transfer edilmişti.

Arda Güler ameliyat edilecek! Real Madrid milli yıldızı dünyaca ünlü cerraha emanet etti

Ameliyat edileceği belirtilen 31 yaşındaki kalecinin sezonu kapatma ihtimali bulunuyor.

COURTOİS SEZONU KAPATABİLİR

Real Madrid'in Belçikalı kalecisi Thibaut Courtois, sakatlığı nedeniyle uzun süre sahalardan uzak kalacak. Real Madrid Kulübü, antrenmanda sakatlanan Courtois'nın sol diz ön çapraz bağlarının koptuğunu duyurdu.

A takım kadrosunda Courtois dışında sadece Ukraynalı file bekçisi Andriy Lunin'i bulunduran Real Madrid'in yeni bir kaleci transfer etmesi bekleniyor.

Madrid ekibi, 2023-2024 sezonunun yarın başlayacağı LaLiga'da 12 Ağustos Cumartesi günü Athletic Bilbao ile deplasmanda karşılaşacak.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...