Arda Güler Adana kadrosundan çıkarılmıştı... Sebebi belli oldu

Düzenleyen: / Kaynak: mynet
Arda Güler Adana kadrosundan çıkarılmıştı... Sebebi belli oldu

SPOR Haberleri  / mynet

İlk iki haftada oynadığı mücadelelerden 1 galibiyet 1 de beraberlik çıkarmayı başaran Fenerbahçe, Adana Demirspor ile Kadıköy'de gerçekleşecek karşılaşmada mutlak galibiyet arıyor. Adana ekibi karşısında da hata yapmak istemeyen Fenerbahçe'de karşılaşma öncesi beklenmedik bir gelişme yaşandı.

  Fenerbahçe Süper Lig'in 3.haftasında kendi sahasında Adana Demispor'u ağırlayacak.  Adana ekibi karşısında hata yapmak istemeyen Fenerbahçe'de karşılaşma öncesi şoke eden bir gelişme yaşandı. Sarı-lacivertli takımın genç yıldızı Arda'nın kadroda olmadığı ortaya çıktı.

Haftanın kapanış karşılaşmasında ise Fenerbahçe Kadıköy'de Adana Demirspor ile karşı karşıya gelecek. İlk 2 haftada çıktığı mücadelelerden 1 galibiyet 1 beraberlik çıkaran Sarı-Lacivertliler, Adana ekibi karşısında mutlak 3 puan ararken, karşılaşmanın oynanmasına az bir süre kala yıldız isim Arda Güler konusunda dikkat çeken bir gelişme yaşandı.

KADROYA ALINMIYOR

Sarı-lacivertli taraftarların gözbebeği Arda Güler, aile üyelerinden birisinin sağlık operasyonu geçirmesi nedeniyle kadrodan affını istedi. Yarın akşam kadroda olması beklenmiyor. Ayrıca Austria Wien maçında sakatlanan Joshua King de kadroda olmayacak. Jesus'un forvet hattındaki seçimi merak konusu.

EKSİKLER

Ülker Stadı'nda oynanacak ve saat 21.45'te başlayacak müsabakayı hakem Abdulkadir Bitigen yönetecek. Fenerbahçe - Adana Demirspor maçını beIN Sports canlı yayınlayacak. Fenerbahçe'de sakatlığı bulunan Nazım Sangare, Serdar Aziz ve Bruma, Adana Demirspor karşısında forma giyemeyecek. Austria Wien karşısında kas yorgunluğu yaşayan Joshua King'in de önemli karşılaşmada görev alması beklenmiyor. Adana Demirspor'da Mario Balotelli dışında eksik bulunmuyor.

FENERBAHÇE-ADANA DEMİRSPOR MUHTEMEL 11

Fenerbahçe; Altay, Osayi, Gustavo, Szalai, Alioski, Arao, Zajc, Lincoln, Emre, Ferdi, Valencia

Adana Demirspor; Ertaç, Rodrigues, Rakitskiy, Samet, Svensson, N'Diaye, Gökhan, Onyekuru, Belhanda, Akintola, Assombalonga

Düzenleyen:  - SPOR
Kaynak: mynet
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...