Arda, Chelsea'ye değil; Mata, Atletico'ya

Arda, Chelsea'ye değil; Mata, Atletico'ya

SPOR Haberleri

Arda Turan'ın formasını giydiği Atletico Madrid'in MARCA Radyo'nun haberine göre Chelsea'den Juan Mata'yı istediği iddia edildi

Arda Turan'ın formasını giydiği Atletico Madrid'in MARCA Radyo'nun haberine göre Chelsea'den Juan Mata'yı istediği iddia edildi. Bir diğer İspanyol gazetesi AS ise Atletico Madrid'in bir diğer alternatifinin Ajax'ın Danimarkalı yıldızı Christian Eriksen olduğunu belirtti.Transfer dönemi boyunca Juan Mata'nın Chelsea'den ayrılacağı spekülasyonları yapılmış fakat bu iddialar her fırsatta yalanlanmıştı. Premier Lig'de geride kalan iki haftada Hull City maçında yedekler arasında kalan ve Aston Villa maçında ise 64 dakika oyunda kalabilen Mata'nın Anzhi'den transfer edilen Willian'ın takıma katılmasıyla işinin oldukça zorlaştığı belirtiliyor. Ayrıca Chelsea'nin de yıllık 3 milyon 750 bin euro kazanan Juan Mata'nın bu ücretinden kurtulmayı isteyeceği de ifade edildi.Bu transferin gerçekleşmesinde Atletico Madrid'den ayrılması beklenen Adrian'ın durumunun netleşmesi bekleniyor. Özellikle İtalya ekibi Roma'nın Adrian'la ilgilendiği ve yakında bir teklifle Atletico Madrid'in kapısınuı çalacağı belirtildi. Atletico Madrid'in ise Adrian için en az 15 milton euroluk bir teklif beklediğinin de altı çizildi.
(sporx)
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...