Araya kadar Uzgur

Düzenleyen:
Araya kadar Uzgur

SPOR Haberleri

Bursaspor'da teknik adam arayışı yeni boyut kazandı.

Geçtiğimiz hafta İsviçre'de Murat Yakın'la görüşen ve prensipte el sıkışan Başkan Recep Bölükbaşı, Galatasaray maçında yöneticileriyle şartları masaya yatırdı. Yakın'ın yıllık 2 milyon avro istemesi yönetim tarafından fazla bulunurken, gurbetçi teknik adamın da önceki gün Almanya'da çalışmak istediğini bildirmesi üzerine bu defter kapandı. Yeşil-beyazlıların devre arasına kadar Ersel Uzgur'la devam edeceği, bu sırada da yeni teknik adam arayışında zaman kazanıp alternatifleri çoğaltacağı belirtildi. Başkan Bölükbaşı ve ekibinin Ersun Yanal için hamle yapacağı da gelen bilgiler arasında.Nakoulma çok istedi
Bursaspor'un devre arasında kadrosuna katmak istediği Nakoulma, yıllık 1.3 milyon avro isteyince transfer rafa kalktı. Mersin İdman Yurdu'nda forma giyen ve bu sezon 13 maçta 5 gol ve 1 asistlik performans sergileyen Burkina Faso'lu oyuncuya Bursaspor'un yıllık 650 bin avro önerdiği öğrenildi.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...