Arat gözünü eski yıldıza dikti: İlk hedef Talisca

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:
Arat gözünü eski yıldıza dikti: İlk hedef Talisca

Spor Haberleri  / Türkiye Gazetesi

Beşiktaş’ın yeni başkanı, Al-Nassr kulübü ile el sıkıştı. İkinci başkan Hüseyin Yücel de taraftarların yüreğini hoplatacak transfer için sponsor olmaya hazır

MURAD TAMER'İN HABERİ - Beşiktaş’ın yeni başkanı Hasan Arat ve yönetim kurulu bu sabah düzenlenecek törenle mazbatalarını alacak. Serdal Adalı’ya 2 bin 714 oy fark atarak başkanlığa seçilen Arat, hiç vakit kaybetmeden transfer çalışmalarına başladı. Siyah beyazlıların yeni patronu, Chelsea ve PSG başkanlarıyla da görüşmüş ve transfer için işbirliği sözü almıştı. Buna rağmen Hasan Arat’ın çaldığı ilk kapı Beşiktaş’ın eski yıldızı Anderson Talisca’nın formasını giydiği Al-Nassr kulübü oldu.

ÖNCELİK BEŞİKTAŞ'IN

Suudi Arabistan ekibinin başkanı Musalli Al-Muammar ile yeni bir görüşme gerçekleştiren Arat, transfer için “Şartlarda anlaşırsak önceliğimiz Beşiktaş” sözünü aldı. Bunun üzerine Hasan Arat, göreve gelir gelmez taraftarın coşkusunu artıracak transferin gerçekleşmesi için düğmeye bastı. Bomba etkisi yapacak transfer için ikinci başkan Hüseyin Yücel’in sponsor olmaya hazırlandığı öğrenildi. Arat ve Yücel’in önümüzdeki günlerde yeniden Suudi Arabistan’a giderek transferi bitirmeyi planladığı belirtildi. 

DERBİ ZAFERİ KEYİFLİ OLUR

Yeni yönetimin çıkacağı ilk maç Fenerbahçe derbisi olacak. Yönetim kurulunda yer alan Feyyaz Uçar, bu hafta takımla mümkün olduğunca çok vakit geçireceklerini belirterek, “Onların dertlerini, sorunlarını minimuma indirip çok daha istekli, çok daha öz güvenli bir takımla yola çıkmak istiyoruz. Tabii ki Fenerbahçe derbisinde de hedefimiz galibiyet” dedi. Yönetimdeki herkesin şu an büyük heyecan yaşadığını belirten Uçar, “Çok keyifli bir başlangıç olacak bu yönetim için. Elimizden geleni yapacağız. Gerisi futbolcu arkadaşlarımıza kalacak. Bir galibiyetle başlamak yönetim adına çok keyifli olur” diye konuştu.

Düzenleyen:  - Spor
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Ceyhun 5 Aralık 2023 13:02

Sürekli gündeme geliyor ben artık ihtimal vermiyorum

Hasan 5 Aralık 2023 13:02

Talisca gelirse Beşiktaş'ın şampiyonluk ihtimali artar net

Sonraki Haber Yükleniyor...