Ara transferin bombası Slaven Bilic'ten

/ Kaynak: Fanatik
Ara transferin bombası Slaven Bilic'ten

SPOR Haberleri  / Fanatik

Golcü arayan Slaven Bilic'in takımı West Ham, Fenerbahçeli Emenike, eski Beşiktaşlı Demba Ba ve Brezilyalı Pato'dan birini ara transferde kadrosuna katacak.

Beşiktaş'ın eski teknik direktörü Slaven Bilic’in çalıştırdığı West Ham United forvet transferi için çalışmalarını sürdürüyor.
Al Ain Kulübü ile yollarını ayıran Fenerbahçeli futbolcu Emmanuel Emenike’yi listesine alan İngiliz kulübü, Beşiktaş’ın eski yıldızı Demba Ba için de nabız yoklamaya devam ediyor. Bu iki ismin dışında Brezilyalı Pato ile de ilgilenen West Ham, 1 hafta içinde transferi netleştirmeyi planlıyor. Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan West Ham Eş Başkanı David Sullivan, “Biz sezon için 20 gol atabilecek bir forvet arıyoruz. Seçenekleri değerlendirip önümüzdeki hafta kararımızı vereceğiz” dedi.

Bilic’in yakından tanıdığı Demba Ba ve uzun süreden beri Premier Lig hayalleri kuran Emenike isimleri üzerinde duran West Ham’ın bu iki oyuncudan birini alacağı da en çok konuşulan iddialar arasında yer alıyor.

Ara transferin bombası Slaven Bilic'ten
Emmanuel Emenike: 183 kulüp maçı, 80 gol.

Ara transferin bombası Slaven Bilic'ten
Demba Ba: 323 kulüp maçı, 159 gol.

Ara transferin bombası Slaven Bilic'ten
Pato: 334 kulüp maçı, 130 gol.

SPOR
Kaynak: Fanatik
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...