Ara transfer bütçesi 2 milyon euro

Ara transfer bütçesi 2 milyon euro

SPOR Haberleri

UEFA sınırlaması nedeniyle yalnızca 2 milyon Euro harcayabilecek Galatasaray oyuncu satarak krizi aşacak

Ara transferde öncelikli olarak stoper ve ardından santrfor arayışında olan Galatasaray'ın eli kolu bağlandı. UEFA'nın Avrupa Kupası yasağı sonrasında 65 milyon Euro bütçe sınırı koyduğu sarı-kırmızılı takımda futbolcular ve teknik heyete ödenen garanti para, maç başı ücretleri, sözleşmelerde yazan primler ve bunlara bağlı ödenecek vergiler hesaplandığında 63 milyon Euro rakamına ulaşıldı. Ara transfer için sadece iki milyon Euro bütçesi kalan G.Saray, takım maliyetini düşürmek için düğmeye bastı.

EN AZ BEŞ FUTBOLCU YOLCU...
A Takım'a alınmayan Jem Karacan, Umut Gündoğan ile Endoğan Adili gönderilecek. Kadroya giremeyen Salih Dursun, sezon başından beri forma giyemeyen ve uzun bir aradan sonra dün idmana çıkan Kolbeinn Sigthorsson'la yollar ayrılacak. Bu plan başarılı olursa sarı-kırmızılılar, ara transferde yeni isimleri kadrosuna katabilecek.

Hayalet forvet ortaya çıktı!
Sezon başında transfer olduktan sonra İzlanda Milli Takım kampında sakatlanan ve aylardır kayıp olan Sigthorsson, dün Florya'da göründü!.. Cimbom, 3.5 ay sonra ilk kez antrenmana çıkan ve düz koşu yapan İzlandalı forveti göndermek istiyor.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...