U-14 maçında antrenörler yumruk yumruğa kavga etti

Düzenleyen:
- Güncelleme:
U-14 maçında antrenörler yumruk yumruğa kavga etti

SPOR Haberleri

Zonguldak’ta Amatör Lig maçında takımın antrenörlüğünü yapan beden eğitimi öğretmenleri yumruğa kavga etti. Şaşkına dönen futbolcular maçı bırak hocalarını ayırmaya koştu. Bir öğrenci o anları telefonu ile kaydetti.

Zonguldak’ta Amatör Lig maçında takımın antrenörlüğünü yapan beden eğitimi öğretmenleri birbirine girdi. Kavga eden antrenörleri ise futbolcuları ayırdı. Devrek ilçesinde U-14 müsabakalarında Devrek Eğitimspor, Çaydeğirmeni Belediyespor ile karşı karşıya geldi.

İlçedeki okullarda beden eğitimi öğretmenliği yapan M. T. ve S. S. maçın ortasında birbirine girdi. Müsabaka Devrek Eğitimspor’un üstünlüğüyle sürerken takım antrenörü M. T. ile Çaydeğirmeni Belediyespor’un Teknik Direktörü S. S. kavgaya tutuştu.

U-14 maçında antrenörler yumruk yumruğa kavga etti

YUMRUKLAR HAVADA UÇUŞTU

M.T.'nin attığı kafayla yaralanan S. S. anında karşılık verdi. Tekme tokat  ve yumrukların havada uçuştuğu kavga devam ederken maçın hakemi ve futbolcular şaşkına döndü.

U-14 maçında antrenörler yumruk yumruğa kavga etti

HAKEM MAÇI İPTAL ETTİ

Kısa süre sonra maçı bırakarak kavgayı futbolcularla birlikte ayırmaya çalışan hakem Ferhat Korum müsabakayı iptal etti. İki taraf birbirinden şikayetçi olurken ifadelerinin alınmasının ardından serbest bırakıldı. Yaşanan kavganın ardından Devrek Kaymakamlığı idari soruşturma başlattı. ,

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...