Antalyaspor'dan vefat açıklaması! Naldo'nun çocuğu hayatını kaybetti

Düzenleyen: / Kaynak: Haber Merkezi
- Güncelleme:
Antalyaspor'dan vefat açıklaması! Naldo'nun çocuğu hayatını kaybetti

SPOR Haberleri  / Haber Merkezi

Son dakika haberleri... Trendyol Süper Lig ekiplerinden Antalyaspor, Brezilyalı oyuncu Naldo'nun oğlu Davi'nin vefat ettiğini açıkladı. Geçtiğimiz ay trafik kazası geçiren Davi, yoğun bakıma alınmıştı.

Süper Lig ekibi Antalyaspor, tecrübeli futbolcusu Naldo'nun oğlunu kaybettiğini açıkladı.

Akdeniz ekibinden yapılan paylaşımda şu ifadeler yer aldı:Seni unutmayacağız Davi!

Geçtiğimiz ay kaza geçiren futbolcumuz Naldo Pereira’nın oğlu Davi'nin vefat ettiği haberini derin bir üzüntü ile öğrenmiş bulunmaktayız.

Minik Davi'ye Allah'tan rahmet; futbolcumuz Naldo ve ailesi başta olmak üzere sevenleri, yakınları ve camiamıza başsağlığı dileriz.

Antalyaspor'dan vefat açıklaması! Naldo'nun çocuğu hayatını kaybetti

TFF'DEN NALDO'YA BAŞSAĞLIĞI MESAJI

TFF'nin internet sitesinde yayımlanan mesajda, "Bitexen Antalyaspor'un Brezilyalı stoperi Edinaldo Gomes Pereira'nın (Naldo) ailesinin geçen ay geçirdiği trafik kazasında ağır yaralanan 4 yaşındaki oğlu Davi Pareira'nın, tedavi gördüğü hastanede vefat ettiğini derin bir üzüntüyle öğrenmiş bulunuyoruz. Naldo'nun acısını paylaşıyor, minik Davi'ye Allah'tan rahmet, kederli ailesine ve Antalyaspor camiasına başsağlığı diliyoruz." denildi.

Galatasaray, Fenerbahçe, Beşiktaş ve Trabzonspor'un da aralarında bulunduğu çok sayıda kulüp, Davi'nin vefatı dolayısıyla taziye mesajı yayımladı.

Konyaaltı ilçesi Uncalı Mahallesi'nde 7 Eylül'de meydana gelen trafik kazasında Naldo'nun kayınpederi Walter Tilatti'nin kullandığı otomobilin kontrolsüz kavşakta başka bir araçla çarpışması sonucunda ağır yaralanan Davi, tedavi gördüğü hastanede vefat etti.

https://twitter.com/Antalyaspor/status/1713840062977147206

Düzenleyen:  - SPOR
Kaynak: Haber Merkezi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...