Antalyaspor'dan heyecanlandıracak gelişme

/ Kaynak: AA
Antalyaspor'dan heyecanlandıracak gelişme

SPOR Haberleri  / AA

Medical Park Antalyaspor Kulüp Başkanı Gültekin Gencer birkaç gündür herkesi heyecanlandıracak bir transferle görüştürdüklerini söyledi.

nbsp;Medical Park Antalyaspor Kulüp BaşkanıGültekin Gencer birkaç gündür herkesi heyecanlandıracak bir transferle görüştürdüklerini söyledi.Kulüp Başkanlığı görevini devraldıktan bugüne kadar geçen zamanı değerlendiren Gencer bir sevda olgusundan yola çıktıklarını söyledi. Göreve gelirken Antalyaspor'un ne konularda sıkıntılar ve problemleri olduğunu düşünmeksizin talip olduklarını belirten Gencer, "Bir takım şeylerin mahkemesini yapmak, yargılamaya kalkmak enkaz edebiyatı yapmak bizim gibi insanlara zaten yakışmazdı. Biz ilk günlerde söyledik. Antalyaspor'u büyük bir define ile devraldık diye. Define derken de Antalyaspor'un ne olursa olsun her şeyi ile Süper Ligde devam eden bir kulüp olmasını kast ettik. Türkiye liginde o kadar inişli çıkışlı yer yaşamasına ve ikinci yarıda neredeyse puan alamaz durumda olmasına rağmen Antalyaspor ligi 7. sırada bitirmesi en büyük define idi bizim için" dedi.Kulübün bundan sonraki hedefinin 2023 olduğunu ifade eden Gencer "Kulüp olarak ve kurumsal yapıda Antalyaspor'un maddi, manevi olgu bakımından da oluşturacak bir 2023 Antalyasını hedefledik" diye konuştu. nbsp;Medical Park Antalyaspor'un sorunlarına değinen Başkan Gencer, "Antalyaspor'un geçen yılki ilk devre sonuçlarına baktığınız zaman rahat gidebilecek konumda olan Antalyaspor UEFA'dan ve Avrupa'dan uzak kaldı. Bu kesinlikle geçen teknik yönetimin ve teknik heyetin başarısızlığı değil. Antalyaspor'un en büyük problemi yedek kulübesinin olamayışı idi. Kadromuz Beşiktaş'ı yendikten sonra Ligde tamamen tersine döndü her şey. Futbolcularımız sakatlandı ve yeterli de kadromuz yoktu. Bu sene o kadrodan sadece Ömer Şişmanoğlu'nun satışı gerçekleşti. Zaten sözleşmeleri biten iki Ali Tandoğan ve Mehmet Eren vardı. Onların zaten sözleşmeleri bitmişti. Onun dışında hiçbir kaybımız olmadığı gibi tam tersine alt yapıdan aktarılarak toplam 10 tane transfer yaptık. Şu anda kadro olarak en zengin kulüplerden birisi olduk. Yaptığımız nokta transferler Türkiye'de hep ses getrdi."
Transfer çalışmalarına kaleci transferi ile başladıklarını belirten Başkan Gencer, "Serkan Balcı, Milan Baros, Ferdinand ve Vederson gibi ciddi transferler yaptık. En son olarak ise Natxo Insa gibi değerli bir futbolcuyu takıma dahil ettik. Kadro olarak hiçbir problemimiz yok. Transfer bakımından baktığımız zaman Lige hazırız. Sadece yeni transferlerin zaman içerisinde lige dahil olması gerekiyor. Kulübü devraldığımızdan bu yana futbolcuların şuan ki peşinatları hariç hiçbir borcumuz yok. Hala transferle ilgili çalışmalarımız oluyor zaman içerisinde. Antalyaspor büyük kulüp, biz bunun büyüklüğünün farkındayız. Antalyaspor'da değeri bulunan her şey satılır. Değerli olduktan sonra Antalyaspor'un menfaati için her şey satılır" şeklinde konuştu.
Antalyaspor'a transfer olarak iki gündür konuştukları bir isim olduğunu söyleyen Gencer "Daha önce de gündeme gelmişti. Hakikaten Antalyaspor'a gelmek isteyen çok değerli oyuncular var. Şu anda yabancı transferimizi yapamıyoruz. Daha boşaltma yapamadığımız için kadromuz dolu. Tribüne de yabancı almak istemiyoruz. Şu anda yabancı bir kalecimiz fazla, onlardan birini kiraya vermek istiyoruz. Antalyaspor'un menfaatine satmak istiyoruz. Sammy N'Djock ile ilgili yazılar çıkıyor. N'Djock bizim kesinlikle kaybetmek istemediğimiz bir kaleci değil. N'Djock sadece kiralık vermekten yanayız. 10 yabancımız var şuanda. Ondan sonra 7 yabancımız kalacak. Her halükarda bir tanesinin tribüne çıkması gerekiyor. Bundan sonra yapacağımız her türlü yabancı transferi tribüne yapılacak transfer olacak" şeklinde konuştu.Yeni transferle ilgili konuşan Gencer "Futbolculardan zaman zaman görüşmeler yaptığımız oyuncular var. Birkaç gündür de herkesi heyecanlandıracak bir transferle görüşüyoruz. Şu anda isim vermiyorum" ifadelerini kullandı.
SPOR
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...