Antalyaspor Fenerbahçe'yi gözüne kestirdi

Antalyaspor Fenerbahçe'yi gözüne kestirdi

SPOR Haberleri

Gültekin Gencer, Beşiktaş'ı sahamızda yendik, Galatasaray ile berabere kaldık. Fenerbahçe maçında galibiyetten başka bir şey düşünmüyoruz dedi.

Gültekin Gencer, Fenerbahçe ile hafta sonu sahalarında yapacakları maçın biletlerinin tükenmek üzere olduğunu, 700 civarında bilet kaldığını söyledi. Hafta sonuna kalmadan biletlerin biteceğini düşündüklerini dile getiren Gencer, takımda Koray Arslan ve Mehmet Sedef dışında eksik bulunmadığını ifade etti. Bu sezon İstanbul takımlarına karşı iyi sonuçlar elde ettiklerine dikkati çeken Gencer, şöyle konuştu, "Beşiktaş'ı sahamızda yendik, deplasmanda da Galatasaray ile berabere kaldık. Fenerbahçe maçında galibiyetten başka bir şey düşünmüyoruz. Antalyaspor, bu tür maçları seven bir takım. Takımıma güveniyorum. Fenerbahçe'yi buradan puansız göndericeğimize inanıyorum. İnşallah top da bizi sever ve galibiyet elde ederiz." Gencer, geçen hafta anjiyo olan Mehmet Sedef'in sağlığıyla ilgili bilgi vererek, hastaneden taburcu edilen Sedef'i Konya'dan Antalya'ya getirdiklerini, bir süre dinlenmesi gerektiğini belirtti. Bir süre sonra tekrar anjiyo yapılacağını anlatan Gencer, şunları kaydetti, "Konya'daki tedavinin ardından damarları yüzde 100 açılmış durumda. Dün Mehmet ile görüştüm. Kulüp olarak sağlık yönünden ciddi çalışmalar yapacağız. Mehmet'in gerekli tüm kontrollerini yaptıracağız. Riske girmesini biz de istemiyoruz. İnşallah Mehmet Sedef'in kontrollerden sonra bir şeyi kalmaz ve ligin ikinci yarısında bizlerle birlikte olur."
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...