Antalyaspor - Fenerbahçe maçı öncesi yine tek ses tek yürektik

Düzenleyen:
Antalyaspor - Fenerbahçe maçı öncesi yine tek ses tek yürektik

SPOR Haberleri

İki takım taraftarları maça beraber yürüyerek geldi.

Eto’o dua edip polislere sarıldı, tişörtlerle ve pankartlarla mesaj verildi. Hakem Cüneyt Çakır da karşılaşma öncesi polise saha seçimi yaptırdı
Evet acılıyız ama ülke olarak birlik ve beraberliğin en güzel örneklerini ve sarılmasını gösteriyoruz… Beşiktaş-Bursa maçı sonrası Vodafone Arena’da yakınındaki hain saldırı sonrası ülkemizin dört bir yanında protestolar yapılmış en önemlisi de onlarca şehidi olan emniyet güçlerimiz sevgiyle kucaklanmıştı. Dün Antalya’da güzel görüntüler birbiri ardına geldi. Önce Antalyaspor ve Fenerbahçeliler beraber yürüyerek maça geldi ve mesaj netti: “Teröre karşı birlikteyiz.” Taraftarlar arasındaki bu birlik ve beraberlik maçta da tezahüratlarla kendini gösterdi. Hep bir ağızdan “Şehitler ölmez vatan bölünmez” sloganı atıldı, karşılıklı “Ne mutlu Türküm diyene”, “Vatan sana canım feda” tezahüratları yapıldı.
Antalyaspor - Fenerbahçe maçı öncesi yine tek ses tek yürektik
Çakır’dan polise jest

“Teröre hayır” yazılı tişörtleriyle ısınan Antalyaspor takımı maça ise “Çevik Kuvvet” tişörtleri ve “Vatan size minnettar” pankartıyla çıktı. Maç öncesi ısınmak için sahaya çıkan Antalyaspor kaptanı Eto’o, Çevik Kuvvet Şube Müdürü Vatan Zafer Koçak’a sarılarak öptü. FIFA kokarklı hakemimiz Cüneyt Çakır da maç öncesi sahada görevli bir emniyet mensubunu sahaya getirip para atışı yaptırdı, saha seçiminde onu görevlendirdi. İki kaptan da emniyet görevlisini öptü. Beraber toplu fotoğraf çektirildi. 
Antalyaspor - Fenerbahçe maçı öncesi yine tek ses tek yürektik
Eto’o’ya fahri hemşehrilik
Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, Samuel Eto’ya belediye meclisinin oybirliğiyle aldığı kararla fahri hemşehrilik verdi ve törenle belgesi kendisine sunuldu. 

 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...