Antalya'nın öfkeli olduğı Serkan Çınar maça 2 gün kala sakatlandı

Düzenleyen:
Antalya'nın öfkeli olduğı Serkan Çınar maça 2 gün kala sakatlandı

SPOR Haberleri

20. haftada Antalya’ya 2 kırmızı çıkaran Çınar, yarınki Antalya-G.Saray maçının 4. hakemiydi. MHK “SAKATLIK” gerekçesiyle değiştirdi

Burhan Can TERZİ - Bu sezon hakem kararlarından bir hayli şikayetçi olan, hatta geçtiğimiz günlerde “İsyan niteliğinde” bir açıklama yapan Galatasaray’da yeni bir tartışma başladı. Merkez Hakem Kurulu yarınki  Antalyaspor-Galatasaray maçına 4. hakem olarak Serkan Çınar’ı atamıştı. İki gün kala bir açıklama yapılarak 4. hakem Serkan Çınar’ın son idmanda sakatlandığı, yerine de Hakan Ceylan’ın atandığı bildirildi. Kafalarda ise soru işaretleri oluştu... Sebeplerine gelirsek... Hakan Ceylan cuma oynanan Trabzon-Karabük maçında da 4. hakemdi. Sarı-kırmızılıların asıl irdelediği mesele ise Serkan Çınar’ın gerçekten sakatlanıp sakatlanmadığı... Çünkü...

Takipçisi olunacak
Serkan Çınar, 20. haftada Konya-Antalya maçını yönetmiş, Chico ve Charles’ı atmış ve Antalyalıları bir hayli öfkelendirmişti. MHK’nın bu hamleyi Antalyalıları daha da öfkelendirmemek adına yaptığını düşünen sarı-kırmızılı yöneticiler, bu olayın takipçisi olmayı kararlaştırdı. Beşiktaş derbisinde de Galatasaray’ın penaltısının verilmediğini düşünen sarı-kırmızılı yönetim, bundan sonra G.Saray’ın aleyhine büyük bir hatası  olursa farklı tasarruflara gidecek. 

SNEİJDER SADECE RİEKERİNK’LE iyi geçindi
Problem 10’da mı?

Galatasaray’da Teknik Direktör Igor Tudor ile soğuk savaşa girdikten sonra sakatlanan Wesley Sneijder’in, gösterdiği isteksiz tavır yönetimin sabrını taşırdı. Sarı-kırmızılı kulüpte çalıştığı Terim, Mancini, Prandelli, Hamzaoğlu, Denizli gibi isimlerin tümüyle problem yaşayan Hollandalı futbolcu bir tek vatandaşı Riekerink’le uyum yakalamıştı. Tudor ile henüz yolun başındayken takışan yıldız isim yöneticilerin gözünden iyice düştü. Sezon sonu satılması planlanan Sneijder için Başkan Dursun Özbek’in de menajeriyle görüşülmesi için kesin talimat verdiği belirtildi.

De Jong SAKATLANDI
Galatasaray’da sakatlık kâbusu sürüyor. Sneijder’den sonra bir başka Hollandalı De Jong’dan da kötü haber geldi. Sarı-kırmızılılar sağ arka adalesinde orta derecede zorlanma tespit edilen De Jong’un tedavisine başlandığını açıkladı. Yıldız oyuncu Antalya maçında forma giyemeyecek. 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...