Anlaşma tamam! Galatasaray'a bir dünya yıldızı daha!

Düzenleyen:
Anlaşma tamam! Galatasaray'a bir dünya yıldızı daha!

SPOR Haberleri

Galatasaray, Premier Lig ekibi West Ham United'ın Cezayirli yıldız futbolcusu Sofiane Feghouli için kulübüyle anlaşmaya vardı.

Galatasaray, transfer çalışmalarında rotasını Ada'ya çevirdi. Sarı-kırmızılılar, West Ham'ın cezayirli yıldızı Sofiane Feghouli’yi gündemine aldı. 

beIN SPORTS'un haberine göre Londra kulübüyle Feghouli için masaya oturan Galatasaray, anlaşma sağladı. Pazarlıklar 4.5 milyon euro civarında olumlu sonuçlandı.  Sarı-kırmızılılar, Sofiane Feghouli’yi de ikna edip bu transferde mutlu sona ulaşmak istiyor. 

2010 yılında Valencia'ya transfer olan 2011'de Almeira'da kiralık forma giyen Feghouli, geçen sezon transfer olduğu West Ham'da 28 maçta 4 gol 3 asistlik performans sergiledi.  

FENERBAHÇE DE İLGİLENMİŞTİ

Feghouli ile geçen yaz Fenerbahçe de yoğun bir şekilde ilgilenmiş ancak West Ham United transferde mutlu sona ulaşmıştı.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...