Ankaragücü'nden Danny Welbeck bombası! Başkan resmen açıkladı...

Düzenleyen: / Kaynak: Turkiyegazetesi.com.tr / AA
Ankaragücü'nden Danny Welbeck bombası! Başkan resmen açıkladı...

SPOR Haberleri  / Turkiyegazetesi.com.tr / AA

MKE Ankaragücü Başkanı Faruk Koca, transferde sarı-lacivertli takımla adı geçen İngiliz santrfor Danny Welbeck'le ilgili, "Evet, arkadaşlarımız bir görüşme yaptı ama oyuncuyla ilgili süreç devam ediyor. Biraz kafamızda soru işaretleri var." dedi.

Spor Toto 1. Lig şampiyonluk kupasının sergilendiği Vega AVM'deki Ankaragücü Store'un etkinliğine katılan Ankaragücü Başkanı Faruk Koca, basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.

ANKARAGÜCÜ'NDEN WELBECK AÇIKLAMASI

Özellikle sosyal medyada gündem olan Welbeck'le ilgili gelen sorular üzerine Koca, "Evet, arkadaşlarımız bir görüşme yaptı ama oyuncuyla ilgili süreç devam ediyor. Biraz kafamızda soru işaretleri var. Bu soru işaretleri bitmeden olmaz. Ekonomik ve bazı sorunlarla ilgili görüşmeler devam ediyor. Bitti demek yanlış olur. Orada görüştüğümüz başka isimler de var." cevabını verdi.

Ankaragücü'nden Danny Welbeck bombası! Başkan resmen açıkladı...

BAŞKANLA İNGİLİZ GOLCÜ GÖRÜNTÜLÜ KONUŞTU

Faruk Koca, Welbeck'le video konferans sistemiyle görüştüklerini dile getirerek, şunları kaydetti:

"Oyuncu Ankaragücü'ne sıcak. Daha önce 'anlaştık' dediğimiz sporcu o değil. İngiltere'de oynayan, İngiliz olmayan bir oyuncu da var. Bitmeden açıklamamız doğru değil. İlk 11'de oynayacak 7 ya da 8 isim istiyoruz. Santrfor bölgesine en az iki isim almamız gerekiyor. Kanatlarda iki aldık, bir isim daha alacağız. 8 numaraya bir isim, ön liberoya da bir isim alacağız. Bir de sol bek alacağız. İlk yapılanmamız bu. Kampta aksaklık görürsek alırız. Şu an bir kaleciyle görüşüyoruz. Bahadır var zaten, ondan beklentimiz çok. Hocamızın da aklında birinci kaleci olarak Bahadır var. Tedbirlerimizi de alacağız."

DANNY WELBECK KİMDİR?

1990 doğumlu İngiliz golcü Manchester United ve Arsenal'deki performanslarıyla hatırlanıyor. United altyapısından yetişen 31 yaşındaki golcü 2014 yazında 20 milyon bonservis karşılığı Arsenal'e transfer olmuştu. O dönemin en iyi golcülerinden biri olan İngiliz yıldız 2020'de bedavata geldiği Brighton Hove & Albion'da iyi bir sezon geçirdi.

Premier League'de geçen sezon 25 maça çıkan Welbeck, 6 gol-3 asistlik skor katkısı sağladı. Danny Welbeck bu yaz boşa çıkacak. İngiltere Milli Takımı formasını da 42 kez giyen yıldız forvet 16 gol attı. Kariyerinin düşüşe geçmesine neden olan sakatlıkları atlatmayı başaran Welbeck, Watford forması da giymişti.

Ankaragücü'nden Danny Welbeck bombası! Başkan resmen açıkladı...

GAZİANTEP FK'DAN OĞUZ CEYLAN ALINDI

Öte yandan, MKE Ankaragücü, Gaziantep Futbol Kulübü'nde forma giyen Oğuz Ceylan'ı transfer etti. Sarı-lacivertli kulüpten yapılan açıklamada, 31 yaşındaki sağ bekle 2 yıllık sözleşme imzalandığı belirtildi.

Oğuz Ceylan'ın transferi dolayısıyla Beştepe Tesisleri'nde gerçekleştirilen imza töreninde MKE Ankaragücü Kulübü Başkanı Faruk Koca'nın da yer aldığı aktarıldı.

Düzenleyen:  - SPOR
Kaynak: Turkiyegazetesi.com.tr / AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...