Ankaragücü gurbetçi orta oyuncusu Cem Türkmen'le 3 yıllık sözleşme imzaladı

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Ankaragücü gurbetçi orta oyuncusu Cem Türkmen'le 3 yıllık sözleşme imzaladı

SPOR Haberleri

Ankaragücü bonservisi Fransa'nın Clermont kulübünde bulunan 21 yaşındaki Köln doğumlu orta saha oyuncusu Cem Türkmen ile 3 yıllık sözleşme imzaladığını açıkladı. Başkent ekibi bu yaz yerli rotasyonunu Tolga Ciğerci, Efkan Bekiroğlu, Mert Çetin, Alper Uludağ ve Hayrullah Bilazer gibi isimlerle güçlendirmişti.

MKE Ankaragücü, Fransa'nın Clermont takımından orta saha oyuncusu Cem Türkmen'i renklerine bağladığını duyurdu.

Başkent ekibinden yapılan açıklamada, "Kulübümüz, Clermont forması giyen profesyonel futbolcu Cem Türkmen ile 3 yıllık sözleşme imzaladı. İmza törenine Yönetim Kurulu Üyemiz Levent Onuk katılım sağladı." ifadeleri kullanıldı.

GEÇEN SEZON AVUSTURYA'DA KİRALIK OYNADI

Almanya'nın Bayer 04 Leverkusen takımının altyapısında yetişen 21 yaşındaki futbolcu geçen sezon Avusturya'nın Lustenau ekibinde kiralık oynamıştı. 

Ankaragücü bu yaz yerli rotasyonunu Tolga Ciğerci, Efkan Bekiroğlu, Mert Çetin, Alper Uludağ ve Hayrullah Bilazer gibi isimlerle güçlendirmişti.

https://twitter.com/Ankaragucu/status/1684929260618706945

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...