Ankaragücü Başkanı Faruk Koca: Türkiye'de derin hakem yapılanması var

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Ankaragücü Başkanı Faruk Koca: Türkiye'de derin hakem yapılanması var
SPOR Haberleri

Ankaragücü Başkanı Faruk Koca, Başakşehir'le oynayacakları Ziraat Türkiye Kupası yarı final maçı öncesi hakemlerle ilgili dikkat çekici açıklamalar yaptı. Koca, "Hakem camiası nezdinde bir derin yapılanma var. Hangi mağdur kulüp buna tepki göstersin, dikkate alınmıyor. Bize kastedene biz de kastederiz, net söylüyorum" dedi.

Ziraat Türkiye Kupası Yarı Final rövanşı öncesinde futbolda hakem hatalarının son haftalarda ciddi sonuçlar getirebileceğini dile getiren MKE Ankaragücü Başkanı Faruk Koca, “Hakem camiası nezdinde bir derin yapılanma var. Hangi mağdur kulüp buna tepki göstersin, dikkate alınmıyor. Bizi dikkate almayanları dikkate almayacağız” dedi.

Hakem hataları nedeni ile tribünlerden Ankaragücü yönetimine de hakaretlere maruz kaldığını belirten Koca, şu ifadelere yer verdi:

"BİZE KASTEDENE BİZ DE KASTEDERİZ"

“Hassas bir dönemdeyiz. Düşme hattı ve şampiyonluk konusunda hakemlerin çok hassas olması gerekir. Trabzonspor maçında Kitsiou hafif bir ayak basmayla kırmızı kart görüyor ama Ümraniyespor maçında Milson’a yapılan daha ağır bir pozisyonda futbolcu kırmızı kart görmüyor. Hangisi doğru biz anlayamadık. Hakem camiası nezdinde bir derin yapılanma var. Hangi mağdur kulüp buna tepki göstersin, dikkate alınmıyor.

https://twitter.com/Ankaragucu/status/1660570094953541633

Bizi dikkate almayanları dikkate almayacağız. Federasyon bu kadroyla, bu yapılan eleştiriler düzelmedikçe hiç karşımıza gelmesin. En yakın destekleyicilerinden biri olarak bunu söylüyorum. Onların yaptığı hatalar nedeniyle tribünlerden bizim duymadığımız hakaret kalmıyor. Biz adalet istiyoruz, herkes için adalet istiyoruz. Maalesef futbolun bu hale gelmesinin sebebinin önemli bir kısmını hakemlerin hataları oluşturuyor. Ben burada bir kasıttan bahsediyorum. Bize kastedene biz de kastederiz, net söylüyorum." (İHA)

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...