Andrea Belotti AS Roma'yı tercih etti! Jose Moruinho'nun hedefi şampiyonluk

Düzenleyen: / Kaynak: Turkiyegazetesi.com.tr
Andrea Belotti AS Roma'yı tercih etti! Jose Moruinho'nun hedefi şampiyonluk

SPOR Haberleri  / Turkiyegazetesi.com.tr

AS Roma kadrosunu Andrea Belotti'yle güçlendirdi. 7 sezon formasını giydiği Torino'dan bu yaz ayrılan ve boşa çıkan İtalya Milli Takımı santrforu Belotti, başkent ekibine 3 yıllık imza attı. 28 yaşındaki yıldızın ismi bir süre Fenerbahçe'yle de anılmıştı.

Serie A'ya iyi bir başlangıç yapan AS Roma, Torino ile sözleşmesi sona eren Andrea Belotti'yi renklerine bağladı. Kulüpten yapılan açıklamaya göre, İtalya Milli Takımı formasını da giyen 28 yaşındaki santrfor ile 1+2 yıllık sözleşme imzalandı.

Profesyonel kariyerine 2012 yılında AlbinoLeffe'de başlayan Belotti, sonrasında Palermo (2013-2015) ve Torino (2015-2022) kulüplerinde oynadı. 2020 Avrupa Şampiyonası'nı kazanan İtalya'nın kadrosundaki Belotti, Torino formasıyla 251 maçta 113 gol attı.

JOSE MOURİNHO'NUN HEDEFİ BÜYÜK

Portekizli teknik direktör Jose Mourinho yönetimindeki AS Roma sezona 2'de 2'yle başladıktan sonra dün Juventus'la deplasmanda 1-1 berabere kalmıştı. Milli sağ bek Zeki Çelik'in de yeni takımı olan başkent ekibi Paulo Dybala transferiyle de hedef yükselttiğini göstermişti.

Andrea Belotti AS Roma'yı tercih etti! Jose Moruinho'nun hedefi şampiyonluk

Düzenleyen:  - SPOR
Kaynak: Turkiyegazetesi.com.tr
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...