Ancelotti 'Ronaldo'yu riske etmek istemiyoruz'

/ Kaynak: CHA
Ancelotti 'Ronaldo'yu riske etmek istemiyoruz'

SPOR Haberleri  / CHA

Carlo Ancelotti, hafif sakatlığı bulunan Cristiano Ronaldo'nun yarın Şampiyonlar Ligi'nde Galatasaray'a karşı oynamayacağını açıkladı.

Valdebebas tesislerinde son antrenmanını gerçekleştiren takımda yerini almayan Portekizli yıldız salonda ayrı çalıştı.
Antrenman sonrası basın mensuplarının karşısına çıkan Ancelotti, "Cristiano yarın oynayamayacak. Küçük bir problem yaşadı ve yarın sahada çalışmaya başlayacak. Cumartesi gününe hazır olup olmayacağını göreceğiz. Bu aşırı yüklenmeden kaynaklanıyor ve onun Valladolid maçında oynayabileceğine güveni var." şeklinde konuştu. "Riske etmek istemiyoruz." diyen Carlo Ancelotti, "Eğer sakatlık riski olursa Valladolid maçında da oynatmayız, iyi olursa oynar. Kral Kupası'nda da oynayamayacak çünkü cezalı." ifadelerini kullandı. İtalyan teknik adam, yarın akşam Ronaldo'nun yerine Jese veya Di Maria'ya forma verebileceğini belirtti. Varane'ın dizinden yaşadığı sakatlık yüzünden 10 sahalardan uzak kalacağını kaydeden Ancelotti, bir diğer sakat oyuncu Khedira'nın yerine Casemiro ya da Di Maria'nın oynayabileceğini ifade etti., Carlo Ancelotti, Xabi Alonso'nun da Galatasaray maçında dinlendirileceğini aktardı. Galatasaray karşılaşmasında Real Madrid'in kadrosuna şu isimler alındı: Casillas, Diego Lopez, Jesus, Pepe, Ramos, Marcelo, Carvajal, Arbeloa, Nacho, Bale, Xabi Alonso, Casemiro, Di Maria, Isco, Illarra, Jose Rodriguez, Benzema, Jese ve Morata.
MANCINI'NIN GELİŞİ GALATASARAY'I DEĞİŞTİRDİ
Galatasaray teknik direktörü Roberto Mancini'ye övgüler yağdıran Ancelotti, "Kendimize güveniyoruz ama Galatasaray'ı 6-1 yendikten sonra hoca değiştirdiler biliyorsunuz. Mancini'nin gelişi Galatasaray'ı değiştirdi, şu anda daha dengeli bir takım. Juventus'un evinde çok iyi oynadılar. Defansif olarak iyi oynayan ve mücadele eden bir takım. Drogba çok tehlikeli bir oyuncu ve yarınki maç İstanbul'daki maçtan farklı olacak." dedi.

SPOR
Kaynak: CHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...