Ancelotti: 'Ronaldo eskisi gibi olacak'

Ancelotti: 'Ronaldo eskisi gibi olacak'

SPOR Haberleri

İspanya La Liga'da Barcelona ile kıyasıya bir şampyionluk yarışına giren Real Madrid'de teknik direktör Carlo Ancelotti açıklamalarda bulundu.

İspanya La Liga'da Barcelona ile kıyasıya bir şampyionluk yarışına giren Real Madrid'de teknik direktör Carlo Ancelotti açıklamalarda bulundu. Şampiyon olmak işin şanslarını hala koruduklarını ve sonuna kadar da mücadele edeceklerini ifade eden İtalyan teknik adam, Cristiano Ronaldo'
nun da en kısa süre içerisinde eski istatistiklerine döneceğini ifade etti.


"BARCELONA'YI YAKALAYABİLİRİZ"


Sözlerine ligdeki şampiyonluk yarışını değerlendirerek başlayan Ancelotti, "Yarış ortada ve en az Barcelona kadar bizim de şansımız var. Gerekli tecrübe ve potansiyele sahibiz ve tüm maçlarımızı kazanarak beklemek zorunda olduğumuzu da biliyoruz. Barcelona da puan kaybedecektir ve bizim de bunu en iyi şekilde değerlendirmemiz gerekiyor. Takım olarak büyük bir coşkuya sahibiz ve rekabet edebilmek için gerekli güce sahibiz" dedi.


"RONALDO ESKİ İSTATİSTİKLERİNİ YAKALAYACAK"


Cristiano Ronaldo'nun performansı hakkında da konuşan İtalyan teknik adam, "Messi son iki aydır oldukça iyi istatistik yakaladı, Ronaldo'nun performansı ise çok ufak bir seviyede düştü ancak artık yükseliş zamanı geldi. Ronaldo artık eski istatistiklerini yakalayacaktır. Herkes iyi durumda ve artık taraftarımıza çok daha fazla ihtiyacımız var. Coşkumuza onların da ortak olmasını istiyoruz" şeklinde konuştu.


Kaynak: nbsp;Sporx


nbsp;

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...