Amrabat'ın tercihi bekleniyor

/ Kaynak: AA
Amrabat'ın tercihi bekleniyor

SPOR Haberleri  / AA

Malaga Yöneticileri, Amrabat'ın satın alma opsiyonunu kullanmak için İstanbul'a geldi.

Galatasaray, Amrabat'ın sözleşmesinde bulunan 3.5 milyon Euro'luk bedelin peşin ödenmesini istedi. Ancak Malagalı yöneticiler bu ücreti taksitlendirmek istedi. Amrabat, İspanya Ligi'nde devam etmeyi tercih ederse, Malaga da 3.5 milyon euroyu yatırırsa, Galatasaray'ın söz hakkı olmayacak. İki kulüp arasında görüşmeler devam ederken, Amrabat'ın tercihi bekleniyor.

Yapılan sözleşmeye göre Nisan ayı sonuna kadar Malaga 3.5 milyon Euro öderse Amrabat'ı alabilecek. Ancak Amrabat'ın da buna razı olması gerekiyor. İstanbul'da yapılan görüşmede İspanyol yetkililer Amrabat'ın Malaga'da mutlu olduğunu ve kendisinden memnun olduklarını belirttiler.

Galatasaray Kulübü de Faslı oyuncunun transferinin ancak 3.5 milyon Euro'nun peşin ödendiği takdirde mümkün olabileceğini söyleyip, Türkiye'de değişen yabancı futbolcu kuralının da verdiği rahatlık ile pazarlıkları ağırdan sürdürüyor. Gerekirse önümüzdeki sezon Amrabat ile devam edebileceklerini düşünen sarı-kırmızılı yönetim bonservis bedelini peşin almaktan yana taviz vermeyecek.

Malaga, bu ayın sonuna kadar Amrabat'ın bonservisini almazsa Faslı futbolcu önümüzdeki sezon Galatasaray forması giyecek. Ancak Amrabat da İspanya Ligi'nde devam etmeyi tercih ederse, Malaga da 3.5 milyon euroyu yatırırsa, Galatasaray'ın söz hakkı olmayacak. Burada önemli olan Amrabat'ın tercihi.

SPOR
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...