Amir Hadziahmetovic yıllık ücret bonservis ve bonuslar belli oldu, Beşiktaş'a 4.5 yıllık imza attı

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Amir Hadziahmetovic yıllık ücret bonservis ve bonuslar belli oldu, Beşiktaş'a 4.5 yıllık imza attı

SPOR Haberleri

Beşiktaş, Konyaspor'un yıldız orta saha oyuncusu Amir Hadziahmetovic ile 4.5 yıllık sözleşme imzalandığını ve Konyaspor’a 3 milyon 200 bin Euro bonservis bedeli ödeneceğini açıkladı. 24 yaşındaki Boşnak futbolcu Beşiktaş'tan yılda 1 milyon 160 bin Euro garanti ücret kazanacak.

Beşiktaş'ın yeni transferi Amir Hadziahmetovic, 4.5 yıllık imzayı atıp, Siyah-Beyazlı takımla ilk antrenmanına çıktı. 24 yaşında orta saha oyuncusunun cumartesi günü Sivasspor maçında Gedson'un yerine ilk 11'de başlaması bekleniyor.

AMİR HADZİAHMETOVİC BONSERVİS BEDELİ NE KADAR?

Beşiktaş'ın Amir Hadziahmetovic'in transferiyle ilgili Kamuoyu Aydınlatma Platformu'na (KAP) yaptığı açıklamada,

"Profesyonel Futbolcu Amir Hadziahmetovic'in transferi konusunda oyuncu ve kulübü Konyaspor ile sözleşme imzalanmıştır. Konyaspor Kulübü'ne 3 milyon 200 bin Euro transfer bedeli ödenecektir. Oyuncunun üçüncü kulübe kalıcı transferi halinde sözleşmede belirlenen esaslar çerçevesinde, sonraki transfer gelirinin yüzde 20'sini aşmayacak şekilde Şirketimiz tarafından Konyaspor Kulübü'ne ayrıca ek ödeme yapılacaktır.

AMİR HADZİAHMETOVİC YILLIK NE KADAR KAZANACAK?

Oyuncu ile imzalanan sözleşme 2 Şubat 2023 tarihinden başlamak üzere 2026-2027 sezonu sonuna kadar 4.5 yıl süre ile geçerli olacaktır. Oyuncuya 2022-2023 sezonu için net 580 bin Euro, kalan sezonlar için sezon başına net 1 milyon 160 bin Euro garanti ücrete ek olarak aldığı süre ve müsabaka türüne göre maç başına azami net 10 bin Euro maç başı ücreti ödenecektir" denildi.

https://twitter.com/Besiktas/status/1621156222115389448

Amir Hadziahmetovic yıllık ücret bonservis ve bonuslar belli oldu, Beşiktaş'a 4.5 yıllık imza attı

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...