Alves'ten Galatasaray'a 'Krallığın bitti' mesajı

Alves'ten Galatasaray'a 'Krallığın bitti' mesajı

SPOR Haberleri

Fenerbahçe'nin Portekizli futbolcusu Bruno Alves derbi maçı öncesi iddialı konuştu, "Galatasaray'ı yenip 'krallığın bitti mesajı' vermek istiyoruz" dedi.

Fenerbahçe 'nin Portekizli defans oyuncusu Bruno Alves, ülkesinde verdiği özel röportajda derbi karşılaşması ve takımı ile ilgili açıklamalarda bulundu. Bruno Alves, Galatasaray 'da Drogba ve Bruma olmak üzere iki önemli tehlikenin olduğunu şayet bu isimleri durdurmaları halinde karşılaşmayı alabileceklerini ifade etti. Galatasaray'ın son iki yıldır Türkiye Spor Toto Süper Ligi Şampiyonu olduğunu da hatırlatan Portekizli, nbsp; iddalı bir açıklama yaparak, "sarı-kırmızılara karşı sahamızda galip gelerek, artık senin krallığın bitti mesajı vermek istiyoruz" dedi.

"HAKSIZLIK..."
Fenerbahçe'nin UEFA tarafından cezalandırılması nedeni ile Şampiyonlar Ligi'nde oynayamamalarının kendileri açısından büyük bir dezavantaj olduğunu kaydeden Portekizli oyuncu, takımdaki çok sayıdaki uluslararası kalitedeki futbolcu için bu durumun bir haksızlık teşkil ettiğini savundu.

"SAKATLIĞIM GEÇTİ"
Bruno Alves, UEFA ya en iyi cevabı sahada vereceklerini de sözlerine ekleyerek ligde kazanacakları şampiyonluklarla bu süreyi kısaltmayı amaçladıklarını ifade etti. Fenerbahçeli defans oyuncusu, son olarak sakatlığının geçtiğini, milli takım hocası Paulo Bento'nun kendisine görev vermesi halinde İsveç karşılaşmalarında oynayarak tur atlamayı amaçladığını söyledi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...