Alves'e ceza gelecek mi?

Alves'e ceza gelecek mi?

SPOR Haberleri

Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal, 10 kişi kalmalarına sitem ederken, Alves'e ceza gelecek mi sorusuna ise net bir cevap vermedi.

Galatasaray yenilgisini değerlendiren İsmail Kartal, "Hafta başından beri bu maça gayet iyi hazırlanmıştık. Maça da iyi başlamıştık. Maçın başlarında rakibimize pozisyon vermedik. 2. yarı Galatasaray takımı hızlı başladı. Daha sonra oyunu dengeledik ama aşırı kazanma hırsından dolayı 10 kişi kaldık. 10 kişi kaldıktan sonra da net bir gol pozisyon yakaladık. Kompak oynamaya çalıştık. İyi mücadele ediyorduk. Son dakikalarda Sneijder'in uzaktan attığı goller geldi" dedi.


"KAYBETMEYİ HAK EDECEK BİR OYUN OYNAMADIK"
Her şeye rağmen oyunu sonuna kadar bırakmadıklarını söyleyen Fenerbahçe teknik direktörü, "Kaybetmeyi hak edecek bir oyun oynamadık. İyi mücadele ettik. 2. haftadır aynı şeyler oluyor. Kırmızı kartlar. Sneijder gibi bir oyuncu sonucu değiştirdi. Gol olması için çektiği şutlar gidebilecek en güzel yerlere gitti. 10 kişi kaldığımız maçı kaybetsek de üzülmüyorum. Bu maçı kazanarak da gidebilirdik. 2-1 mağlup olmamıza rağmen oyuncularımı tebrik ediyorum. Sonuçta Galatasaray derbisidir. Bundan sonraki maçlarımızı kazanıp şampiyon olmak için elimizden geleni yapacağız" ifade etti.


ALVES'E CEZA GELECEK Mİ?
Alves'e ceza gelecek mi sorusuna ise, "Alves kariyerli bir oyuncu. Böylesine maçlarda tecrübeli oyuncuların lüzümsuzca oyundan atılması tabii ki iyi bir şey değil. Hele bir de Galatasaray'a karşı oynuyorsanız. Kazanma hırsından dolayı kart görmüş olabilir. Bakıp, onunla ilgili bir planlama yapacağız" yanıtını verdi.


"PİŞMAN DEĞİLİM, EMENIKE'Yİ MAÇTA GÖRDÜNÜZ"
İsmail Kartal, "Webo'nun uzun süredir takımla çalıştığı ve milli maçtan gelen Emenike'nin 11'de maça başladığının sorulması üzerine şu ifadeleri kullandı, "Bu kararımdan dolayı hiçbir şekilde pişman değilim. Emenike'yi maçta gördünüz. Emenike, Türkiye Ligi için çok etkili bir isimdir. Her rakibi izleyip ona göre takım çıkarıyorum. Maçlara bu şekilde hazırlanıyoruz" dedi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...