Altın Çocuk Jude Bellingham! Real Madrid İngiliz yıldızı Avrupa'nın en iyisi seçildi

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:
Altın Çocuk Jude Bellingham! Real Madrid İngiliz yıldızı Avrupa'nın en iyisi seçildi

SPOR Haberleri  / Türkiye Gazetesi

Altın Çocuk ödülünü Real Madrid’in İngiliz futbolcusu Jude Bellingham kazandı. 20 yaşındaki Bellingham, Real Madrid forması giydiği 14 resmi maçta bir orta saha oyuncusu olmasına rağmen 13 gol attı, 4 de asist yaptı.

Avrupa'da top koşturan 21 yaş altı en iyi genç oyuncuya verilen Altın Çocuk (Golden Boy) ödülünü Real Madrid'in 20 yaşındaki İngiliz yıldızı Jude Bellingham kazandı.

İtalyan spor gazetesi Tuttusport tarafından verilen Altın Çocuk ödülünü kazanan İngiliz futbolcu, ödülünü İtalya'nın Torino kentinde 4 Aralık'ta düzenlenecek törenle alacak.

ARDA GÜLER DE ADAYLAR ARASINDAYDI

Bellingham'ın takım arkadaşı 18 yaşındaki milli futbolcu Arda Güler de 25 aday arasında yer alıyordu. Geçen yaz Borussia Dortmund'da 103 milyon euro bonservisle transfer edilen Bellingham, Real Madrid forması giydiği 14 resmi maçta bir orta saha oyuncusu olmasına rağmen 13 gol attı, 4 de asist yaptı.

LAMİNE YAMAL "EN GENÇ ALTIN ÇOCUK"

Avrupa'nın "En Genç Altın Çocuğu" ise İspanyol ekibi Barcelona forması giyen 16 yaşındaki Lamine Yamal seçildi. Yamal dün akşam İspanya Milli Takımı forması giymiş ve gol sevinci yaşamıştı.

İngiliz ekibi Manchester City'nin 23 yaşındaki Norveçli golcüsü Erling Haaland ise "Altın Oyuncu" ödülünü kazandı.

https://twitter.com/realmadrid/status/1725533041127248372

Düzenleyen:  - SPOR
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...