Altay Bayındır'ın sezonu tamamlama ihtimali yok! Rıdvan Dilmen'den Fenerbahçe yorumu

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Altay Bayındır'ın sezonu tamamlama ihtimali yok! Rıdvan Dilmen'den Fenerbahçe yorumu

SPOR Haberleri

Fenerbahçe - Galatasaray derbisinde Fernando Muslera kalesinde devleşirken, Altay Bayındır yine tepki çekti. Fenerbahçe taraftarının bu sezon bir türlü gözüne giremeyen 24 yaşındaki kaleci kalesine gelen 8 şutun 3'ünde golü yedi! Teknik direktör Jorge Jesus'un ısrarla sahip çıktığı Altay, hocasının tüm korumasına rağmen yine protesto edildi.

Spor Toto Süper Lig’in 18. haftasında Fenerbahçe, sahasında Galatasaray’ı ağırladı. Sarı-lacivertliler, rakibinin 32. dakikada Sergio Oliveira, 78. dakikada da Kerem Aktürkoğlu, 90+10. dakikada da Icardi’nin golleriyle sahadan 3-0 mağlup ayrıldı.

Derbi maçta 2 gol yiyen kaleci Altay Bayındır, son dakikalarda ayağına top geldiğinde tribünlerden ıslıklar yükseldi. Bazı taraftarlar da Altay lehine tezahüratta bulundu.

RIDVAN DİLMEN DE ELEŞTİRDİ

TV 8.5'da yorum yapan Rıdvan Dilmen de "Altay Bayındır'ın bugün tek hamlede tutabildiği bir tane top yok" sözleriyle yüklendi. Dilmen şunları söyledi:

"Fenerbahçe'nin kesinlikle bir kaleci alması lazım. Altay'dan iyisi de olur kötüsü de olur. Fenerbahçe taraftarlarını iyi tanıyorum. Şu anki psikoloji ile sezonu bitirme ihtimali yok. Bugün suçlu Altay değil yanlış anlaşılmasın."

KADIKÖY'DE İLK KEZ SUSKUN

Fenerbahçe, bu sezon ilk kez kendi sahasında gol sevinci yaşayamadı.

Bu sezon Galatasaray derbisine kadar teknik direktör Jorge Jesus yönetiminde sahasında 16 resmi müsabakaya çıkan sarı-lacivertliler, bu karşılaşmaların hepsinde en az bir gol bulmayı başarmıştı.

Evinde ligde 9 maçta 26, Avrupa'da 6 karşılaşmada 15 ve kupada tek mücadelede 3 gol bulan Fenerbahçe, ilk kez sahasında gol sevinci yaşayamadı.

Altay Bayındır'ın sezonu tamamlama ihtimali yok! Rıdvan Dilmen'den Fenerbahçe yorumu

JORGE JESUS SAHİP ÇIKACAK

Daha önce "Altay'a yapılan bana yapılmıştır sayarım" diyerek ültimatom veren Portekizli teknik direktör, Ümraniyespor maçından sonra kendi elleriyle tribünlere götürmüştü. Jesus kalecisini şu sözlerle savunmuştu:

"En önemlisinin takım olduğunu düşünüyorum, ben değilim. Ben de takımın parçasıyım teknik direktör olarak büyük sorumluluk benim. Siz istediğiniz kadar iyi hoca olun, oyuncularınız fikirlerinize inanmazsa şansınız yoktur. Ben de bu takımın lideri olarak oyuncularımı savunmalıyım. Altay’ın taraftar sevgisine ihtiyacı var. Son maçta durum böyle şekilde olmadı. Her oyuncunun iyi olmadığı dönemler olabilir, taraftarın bunu anlaması gerekiyor. Tepki göstermemeleri gerekiyor. Futbolcular Fenerbahçe ambleminin ta kendisidir. Biz de taraftarlardan oyunculara sevgi göstermesini istiyoruz."

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...