Altay Bayındır'a İtalyan markajı

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Altay Bayındır'a İtalyan markajı

Spor Haberleri

Elif Elmas ve Min-Jae Kim’den memnun kalan Napoli şimdi de Ferdi Kadıoğlu ve Arda Güler’i istiyor. Antalya’ya çıkarma yapan İtalyanlar sezon sonunda kapıya dayanacak.

EMİN ULUÇ'UN HABERİ

Fenerbahçe’nin yerli yıldızları İtalyan devi Napoli’nin yakın markajında. Serie A’nın zirvesinde yer alan mavi siyahlılar hem Ferdi Kadıoğlu’nu hem de Arda Güler’i İtalya’ya götürmeye niyetli. Napoli’nin Kadıköy’deki maçlarda da uzun süredir takip ettiği öncelikli tercihi Ferdi için sarı lacivertlilerin Antalya kampına da scoutlarını gönderdi. İtalyanlar, bir kez daha olumlu rapor alan 23 yaşındaki millî oyuncu için sezon sonunda Fenerbahçe’nin kapısını çalmaya hazırlanıyor.

EN AZ 40 MİLYON AVRO

Ancak Ferdi’yi koparmak çok da kolay olmayacak. Sarı lacivertliler, 2026 yılına kadar olan sözleşmesinde serbest kalma maddesi olmayan Ferdi için 20 milyon avronun altındaki tekliflere kapalı. Kesenin ağzını açmak zorunda olan Napoli, Arda Güler için de istekli ki, bu daha da büyük bir bütçe gerektiriyor. Teknik direktör Luciano Spalletti’nin “Takip ettiğimiz oyunculardan biri Arda Güler” itirafının transferle bitmesi için Napoli’nin 20 milyon avroluk serbest kalma parasını ödemesi şart.

ALTAY SEVİNCİ

Antalya dönüşü bir gün dinlenen Fenerbahçe, 20 Aralık’ta İstanbulspor’la oynayacağı maçın hazırlıklarına başlıyor. Sarı lacivertlilerde tedavileri tamamlanan Altay Bayındır ile Emre Mor’un bugün takımla çalışmalara katılması bekleniyor.

Düzenleyen:  - Spor
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...