Altay Bayındır ile yeni sözleşme: 4 yıl daha Fenerbahçe

- Güncelleme:
Altay Bayındır ile yeni sözleşme: 4 yıl daha Fenerbahçe

Spor Haberleri

Avrupa devlerini peşinden koşturan millî kaleci gönlünün sesini dinledi. Genç kaptan, attığı imzayla “Ayrılacak” iddialarına noktayı koydu.

M. EMİN ULUÇ'UN HABERİ - Fenerbahçe, uzun uğraşların ardından Altay Bayındır ile sözleşme yeniledi. 2019’da Ankaragücü’nden transfer edilen ve kaptanlığa kadar yükselen 24 yaşındaki millî eldivenin mukavelesi sezon sonunda bitecekti ve Avrupa’dan çok sayıda talibi vardı. Sarı lacivertlilerin, gösterdiği başarılı performans sebebiyle yıllık ücretinde iyileştirme yaptığı Altay, yeni sözleşmede çok daha yüksek bir rakam talep edince ayrılık iddiaları yükselmişti. Jorge Jesus’un da sahip çıktığı Altay ile dört yıllık sözleşme yenilendi. 

İŞİ BAŞKAN KOÇ BİTİRDİ

Ankaragücü’nden 1,5 milyon avroya transfer edilen Altay Bayındır’ın bugünkü piyasa değerinin 13 milyon avro olduğu düşünüldüğünde attığı imzanın değeri daha net anlaşılıyor. Fenerbahçe bu hamlesiyle, sadece kalesini garantiye almakla kalmadı, millî eldivenin bedavaya gitmesinin de önüne geçmiş oldu. Avrupa devlerinin takibindeki Altay’ın, Başkan Ali Koç’a kulübün istediği şartlarda sözleşme imzalamaya hazır olduğunu söylediği belirtildi. Koç da bu jeste karşılık dört yıllık zamlı sözleşme imzalattı

UNITED İSTİYORDU

Altay Bayındır’ın isteyen arasında Lille, Ajax, İnter ve Newcastle vardı. Ancak en büyük taliplisi Manchester United’dı. İngiliz devinin hayali, Altay’ı bonservis ödemeden transfer etmekti ki, suya düştü!

Düzenleyen:  - Spor
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...