Alp Yaman'dan Prandelli yorumu

Alp Yaman'dan Prandelli yorumu

SPOR Haberleri

Prandelli için, "Gayet aklı başında bir insan" yorumu yapan Yaman, "40 küsur futbolcu var. Bunlardan optimum faydayı nasıl alırız oturup konuşacağız" dedi.

Galatasaray'ın başkan adaylarından Alp Yalman, adaylık kararını verirken birçok arkadaşıyla konuştuğunu belirterek, "Kaos olmadan, başkanlığa seçildiğimizde neyi nasıl yapacağımızı tahmin ederek ve hesaplayarak geldik" dedi. Prandelli için, "Gayet aklı başında bir insan" yorumu yapan ve, "40 küsur futbolcu var. Bunlardan optimum faydayı nasıl alırız, nasıl daha iyi bir takım çıkarırız, oturup konuşacağız" sözlerini kullanan Yalman, "Galatasaray'da mali durum ortadayken, oyuncu göndermeden onların yerine yenilerini koymak aklı başında bir iş gibi gelmiyor" ifadeleriyle birçok oyuncuyla yolların ayrılacağını ima etti. Mustafa Denizli adını hiç anmadığını belirten Yalman, "Hoca konusunda eğer bir şey yapılacaksa onu en iyisini Galatasaray'a uygun şekilde buluruz" derken, "Sneijder'in takımdan gitmesi için bir sebep yok. Zaten mukavelesi var" açıklaması yaptı. Yalman, tribünlerde azalan taraftar sayısı hakkında da, "Tribünlere seyirci gelmiyor, neden? Bu husumet ortamı neticesinde doğan anarşi yüzünden. Hiç kimse bir dehşet ortamında olmak istemez" tespitinde bulundu.


UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...