Alp Yalman'dan sürpriz girişim! Öztürk hamlesi

Alp Yalman'dan sürpriz girişim! Öztürk hamlesi

SPOR Haberleri

Listesini oluşturmaya çalışan Yalman, eski yönetici Adnan Öztürk'e "Beraber çalışalım" diyerek yardımcısı olması için teklif yaptı

Galatasaray'da erken seçim kararının alınmasının ardından kulislerdeki hareketlilik devam ediyor. 25 Ekim'de yapılacak kongre öncesinde başkanlığa adaylığını koyan Alp Yalman çalışmalarını sürdürüyor. Camianın önde gelen isimlerinden Doğan Sarıbeyoğlu'nun yardımı ile listesini oluşturmaya başlayan Galatasaray'ın efsane ismi sürpriz bir hamle yaptı. Yalman, geçtiğimiz yıllarda Başkan Ünal Aysal'ın listesinde yer alan ve geçtiğimiz günlerde kongrede aday olmayacağını açıklayan Adnan Öztürk'e teklif götürdü. Öztürk'e "Beraber çalışalım" diyerek yardımcılığını öneren Yalman gelecek cevaba odaklandı. Adnan Öztürk'ün bu teklife sıcak baktığı belirtilirken, birkaç gün içinde Alp Yalman'a kesin kararını iletmesi bekleniyor.
Tek aday olarak kaldı
Başkan Ünal Aysal'ın kesin olarak devam etmeyeceğini açıklamasının ardından gözler kulislerde dolaşan Haluk Ulusoy'a çevrilmişti. Ulusoy'un da geçtiğimiz gün "Özel işlerim nedeniyle aday olmayacağım" demesinin ardından Alp Yalman kongre öncesinde tek aday durumunda kaldı. nbsp;
YAĞMUR ALTINDA NEŞELİ İDMAN
Galatasaray, Arsenal ile çarşamba günü deplasmanda oynayacağı Şampiyonlar Ligi maçının hazırlıklarını sürdürdü. Taktik ağırlıklı çalışan sarı-kırmızılı takım, yağmur altında yarım sahada çift kale maçla idmanı tamamladı. İstanbul'daki yoğun yağış nedeniyle sahanın bazı bölümlerinin su ile kaplandığı gözlendi. Semih Kaya'nın n suyla kaplı zeminindeki eğlenceli hareketleri de takım arkadaşlarını güldürdü.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...