Almeida tutulmuyor

Almeida tutulmuyor

SPOR Haberleri

Almeida, Kasımpaşa karşısında attığı golle ligde bu sezon 11 gole ulaştı ve Galatasaraylı futbolcu Burak Yılmaz'ı yakaladı.

Kasımpaşa-Beşiktaş tekrar maçı; iptal edilen ilk maçtaki gibi bir gole sahne oldu. O maçın da ilk golünü Almeida atmıştı ama benzerlik bu kadarla sınırlı kalmadı. İlk maçta da Olcay'ın soldan asistlediği topu Almeida ağlarla buluşturmuştu. Siyah-beyazlı oyuncu, Kasımpaşa karşısında attığı golle ligde bu sezon 11 gole ulaştı ve Galatasaraylı futbolcu Burak Yılmaz'ı yakaladı. Ayrıca Portekizli yıldız, Süper Lig kariyerinin en golcü sezonunu yineledi. 2011-12 sezonunda Beşiktaş forması altında 25 lig maçında 11 gol atan Almeida geçen sezon 9 gol, 2010-11 sezonunda 4 gol atmıştı. Almeida 11 gol sınıra şimdiden tutturmuş oldu. Hugo'nun bilindiği gibi hükmet mağlubiyet kararı alınan G.Saray maçında 1 golü vardı. nbsp;
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...