Almeida golleri sıraladı, Avrupa'nın iştahı kabardı

Almeida golleri sıraladı, Avrupa'nın iştahı kabardı

SPOR Haberleri

Son haftalardaki oyunu ve skora katkısıyla büyük beğeni toplayan Beşiktaş'ın Portekizli golcüsü Hugo Almeida Avrupa'nın da gündeminde.

Siyah-Beyazlı formayı giydiği ilk günden bu yana en istekli ve en verimli dönemlerinden birini geçiren Hugo Almeida, sadece Beşiktaş taraftarını mutlu etmekle kalmadı, Avrupa'da da adından sıkça söz ettirmeye başladı. Takım arkadaşlarını saha içinde ateşleyen isim olan Almeida yönetimin, teknik heyetin ve taraftarın gönlünü fethetmeyi başardı. Siyah-Beyazlılar'ın oynadığı son 3 karşılaşmada 4 gol atarak Süper Lig'in gol krallığı yarışında (9) Aatif Chahechouhe ile zirveyi paylaşan başarılı forvet, Avrupa'nın en formda golcüleri arasına girdi. Oynadığı maç sayısı ve dakikalar göze alındığında, Monaco'dan Falcao ve Zenit'ten Hulk gibi yıldızları geride bırakan Portekizli yıldızın sezon sonunda sözleşmesinin bitecek olması yönetimi düşündürüyor. Siyah-Beyazlı idareciler önümüzdeki günlerde Almeida'nın kapısını yeni bir teklifle çalmaya hazırlanıyor.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...