Almeida Atletico yolcusu

Almeida Atletico yolcusu

SPOR Haberleri

Portekizli oyuncunun bonservis bedelinin yüzde 50'sini elinde bulunduran menajerlik şirketi Gestifute'nin, İspanyol kulübü ile el sıkıştığı iddia edildi.

Sezon sonunda Beşiktaş ile sözleşmesi sona erecek olan Hugo Almeida, Atletico Madrid yolunda. İspanyol basınında Portekizli oyuncunun bonservis bedelinin yüzde 50'sini elinde bulunduran menajerlik şirketi Gestifute'nin, haklarını Atletico Madrid'e sattığı iddia edildi. İspanyolların diğer yüzde 50 için ise Beşiktaş ile masaya oturularak anlaşma yolları arayacağı belirtiliyor. Operasyonu Almeida'nın menajerliğini yapan ve Gestifute şirketinin de sahibi olan Jorge Mendes'in gerçekleştirdiği belirtildi. Atletico Madrid cephesi ise Beşiktaş'ın golcüsü Almeida ile ilgilendiklerini doğruladı. Ara transferde biri orta saha diğeri ise forvet olmak üzere iki oyuncu transfer edeceklerini duyuran Atletico Madrid yönetimine yakın çevreler bu isimlerden birinin Almeida olma ihtimalinin yüksek olduğunu belirttiler. Gestifute şirketi sahibi ve menajeri Jorge Mendes'in, Atletico Kulübü yöneticilerinden Miguel Angel Gil ile iş ortaklığına dikkat çeken Marca gazetesi, Almeida'nın satışının her an gerçekleşebileceğine işaret etti. Beşiktaş yönetimi, geçtiğimiz haftalarda sözleşmesi bitecek olan Almeida ile bir araya gelmiş ve verebileceği rakamı açıklamıştı. Portekizli futbolcunun, Beşiktaş'ın önerisini beğenmediği ve kendisine kulüp aradığı da biliniyordu. Öte yandan İstanbul'da yaşamak istemediği için Almeida'nın eşi boşanma davası açmıştı. Bu transferin gerçekleşmesiyle birlikte Portekizli oyuncunun evliliğini de kurtarabileceği ifade edildi.HÜSEYİN?EROĞUL


HUGO ALMEİDA: Rio'yu hak ettik
Portekiz'in, İsveç'i 3-2 yenerek Brezilya vizesi aldığı maçta forma giyen Almeida, gösterdikleri performansla Rio'yu hak ettiklerini söyledi. Portekizli futbolcu, "İki harika maç oynadık. Finalleri hak ettiğimize inanıyorum. İsveç gerçekten zorlu bir rakipti" diye konuştu. Almeida, "Dünya Kupası çok özel bir turnuva. Nerede olursa olsun Dünya Kupası'nda oynamak bir oyuncu için inanılmaz bir duygudur. Portekiz ve Brezilya arasındaki tarihsel bağ yüzünden önümüzdeki turnuvanın bizim için daha özel olacağı kesin" diye konuştu.



ATİBA: Hedefim değişmez olmak
Beşiktaş'ın jokeri Atiba Hutchinson, siyah-beyazlı takımda iyi bir başlangıç yaptığına inandığını söyledi. Kanadalı oyuncu, "Ancak önemli olan devamlılık. Sadece birkaç maç iyi oynayıp performansımı düşürürsem bu beni tatmin etmez. Bütün bir sezon boyunca iyi bir performans göstermek istiyorum" diye konuştu. Atiba, "Şu an için tek hedefimiz evimizde oynayacağımız Torku Konyaspor maçından üç puanla ayrılmak. Ondan sonra diğer maçları düşünmeye başlayacağız" şeklinde konuştu.


KAVALCI: Gökhan Töre'yi alacağız
Beşiktaş Futbol Şube Sorumlusu Ahmet Kavalcı, sezon başında Rubin Kazan'dan kiraladıkları Gökhan Töre'nin bonservisini almak için girişimlere başladıklarını söyledi. Kavalcı, "Galatasaray'ın da devrede olduğunu biliyoruz. Ama transfer için opsiyon bizde. Ancak 7.5 milyon euro vermeyi düşünmeyiz. Hedefimiz bu rakamı indirmek" diye konuştu. Kavalcı Fernandes için ise "Teklifimizi yaptık. Transferde tek sorun imza parası. Biz imza parası ödemek istemiyoruz" dedi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...