Almeida: "Artık hayal etmek istemiyorum"

Almeida: "Artık hayal etmek istemiyorum"

SPOR Haberleri

İtalya Serie A ekiplerinden Cesena ile anlaşan Hugo Almeida, yeni kulübünde ilk açıklamalarını yaptı

İtalya Serie A ekiplerinden Cesena ile sözleşme imzalayan eski Beşiktaşlı Hugo Almeida, kendisi için düzenlenen törenin ardından açıklamalarda bulundu.Geçmişte yaşadıklarını umuttuğunu kaydeden Almeida, "Benim için, bu takımın bir parçası olmak büyük bir gurur. Fiziksel olarak iyi bir seviyedeyim. Küçük bir sakatlığın ardından yaptığım idmanlarla hazırlandım. Sanırım 2 haftaya yüzde 100 hazır olacağım. Geçmişe bakmak istemiyorum. Cesena benim için yeni bir başlangıç, yeni bir macera. 30 yaşımdayım ve sadece çalışmak istiyorum, artık hayal etmek istemiyorum" ifadelerini kullandı.


"İDOLÜM CRISTIAN VIERİ'YDİ"
İtalya Ligi'ni takip ettiğini söyleyen Portekizli oyuncu, "Bir süredir İtalya Ligi'nde oynayabilme zamanımın gelmesini bekliyordum. İtalya beni her zaman büyülemiştir. Çok güçlü takımlar ve taktikler var. Benim İtalya Ligi'ni takip ettiğim dönemlerdeki idolüm Cristian Vieri'ydi. Ceza alanı çevresinde iyi bir forvet oyuncusuyum. Ortalar almayı ve takım arkadaşlarıma yardım etmeyi seviyorum." dedi.
Cesena'nın geçmiş haftalarda oynadığı maçları takip ettiğini ifade eden tecrübeli golcü, "Cesena'nın Milan ve Empoli'ye karşı oynadığı mücadeleleri izledim ve mutlu bir şekilde şaşkınlık yaşadım" diyerek sözlerini noktaladı. Beşiktaş ile sözleşmesi sona erdikten sonra Galatasaray ile de görüşen Hugo Almeida, yeni kulübü Cesena ile 2 yıllık kontrata imza attı. Sporx dış haber

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...