Almanya'da Mesut Özil'e şok tepki!

Almanya'da Mesut Özil'e şok tepki!

SPOR Haberleri

Almanya'nın Şili ile oynadığı maçta asist yapmasına rağmen silik bir görüntü ortaya koyan Mesut Özil, tribünlerden büyük tepki aldı.

Almanya ile Şili arasında oynanan Dünya Kupası öncesi hazırlık maçında, Türk asıllı yıldız futbolcu Mesut Özil büyük bir şok yaşadı.
Son zamanlarda kulübü Arsenal'de formsuzluğuyla eleştirilerin hedefi haline gelen Mesut Özil, Alman Milli Takımı'nda da asist yapmasına rağmen maç boyu etkisiz bir görüntü sergiledi. Tüm takımın da etkileyici bir performans sunmadığı maçta, teknik direktör Joachim Löw de maç boyu takımına büyük tepki gösterdi. Stuttgart Mercedes Benz Arena'da oynanan maçın son dakikalarında oyundan çıkmaya hazırlanan Mesut Özil, tribünlerden ıslık ve büyük tepki alınca morali bozuldu ve bu tepki formsuzluğuyla alakalı olarak yorumlandı. (Sporx)


UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...