Almanya - Türkiye maçına Polonyalı hakem! Ay-yıldızlılar Berlin'e gitti

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:
Almanya - Türkiye maçına Polonyalı hakem! Ay-yıldızlılar Berlin'e gitti

SPOR Haberleri  / Türkiye Gazetesi

Almanya ile dostluk maçında karşılaşacak olan A Milli Takım, bugün İstanbul'dan ayrılarak Berlin'e hareket etti. En az 30 bin Türk sporseverin izlemesi beklenen mücadele 18 Kasım Cumartesi günü oynanacak.

EURO 2024'e katılmayı garantileyen A Milli Futbol Takımı, Almanya ile yapacağı özel maç için bugün Berlin'e gitti.

İstanbul Havalimanı Genel Havacılık Terminali'ne gelen milli takım kafilesi, önce İGA İstanbul Havalimanı işletmesinin özel yolcu programı İGA PASS'ın A Milli Futbol Takımı ve A Milli Kadın Futbol Takımı'nın resmi sponsorları arasına katılmasına ilişkin düzenlenen imza törenine katıldı.

Ardından teknik direktör Vincenzo Montella ve futbolcular, özel uçakla Berlin'e gitti.

Öte yandan aday kadrodan çıkarılan Hakan Çalhanoğlu da havalimanına gelerek, İstanbul'dan ayrıldı.

Almanya - Türkiye maçına Polonyalı hakem! Ay-yıldızlılar Berlin'e gitti

ALMANYA - TÜRKİYE MAÇINA POLONYALI HAKEM

A Milli Futbol Takımı'nın Almanya ile 18 Kasım Cumartesi günü yapacağı özel maçı, Polonyalı hakem Bartosz Frankowski yönetecek.

UEFA'dan yapılan açıklamaya göre Almanya-Türkiye maçını, Polonyalı hakem Bartosz Frankowski yönetecek. Frankowski'nin yardımcılıklarını ise aynı ülkeden Marcin Boniek ve Jakub Winkler üstlenecek. Tomasz Musial ise karşılaşmanın dördüncü hakemi olarak görev yapacak. Pawel Raczkowski ve Krzysztof Jakubik, maçın VAR hakemleri olacak.

A Milli Futbol Takımı'nın Almanya ile 18 Kasım Cumartesi günü TSİ 22.45'te yapacağı maç, Berlin Olimpiyat Stadı'nda oynanacak ve TRT 1'den canlı yayınlanacak.

Düzenleyen:  - SPOR
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...