Almanlardan Dilmen'e sert cevap!

Almanlardan Dilmen'e sert cevap!

SPOR Haberleri

Bayer Leverkusen Sportif Direktörü Völler ve kulüp doktoru Wittmar, Hakan Çalhanoğlu ve Ömer Toprak'ın "Sahte MR gönderdiği" iddialarına sert cevap verdi.

Bayer Leverkusen Sportif Direktörü Völler ve kulüp doktoru Wittmar, Hakan Çalhanoğlu ve Ömer Toprak'ın milli takımdan kaçmak için 'çakma MR raporu' gönderdiklerini iddia eden Rıdvan Dilmen'e tepki gösterdi.


Bayer Leverkusen Sportif Direktörü Rudi Völler, yorumcu Rıdvan Dilmen'in Ömer Toprak ve Hakan Çalhanoğlu ile ilgili iddialarını yalanladı.


Yorumcu Rıdvan Dilmen, dün akşam NTV Spor canlı yayınında Hakan Çalhanoğlu ve Ömer Toprak'la ilgili şok bir iddiada bulunmuştu. Dilmen, "Bu oyuncuları Fatih Hoca, Milli Takım'a aldığı halde gelmediler. Hoca sorunu çözer ama oyuncular da çakma MR göndermeyecek! 60 yaşında adamın MR'ını yollamayacak. Futbol Federasyonu doktorları diyor ki; bu MR oyuncuların değil. 'Sporcu ayağı değil bu' diyorlar" ifadelerini kullanmıştı.

nbsp;
Almanlardan Dilmen'e sert cevap!




VÖLLER: HAYAL GÖRÜYORLAR
Konuyla ilgili olarak Fanatik'e konuşan Bayer Leverkusen'in önemli isimlerinden Sportif Direktör Rudi Völler, "Onlar hayal görüyor" derken, kulüp doktoru Karl Heinrich Wittmar ise, "Bu büyük bir saçmalık. Türkler'in uydurduğu bir masal. Biz kesinlikle sahte bilgiler içeren röntgen göndermedik, göndermeyiz" diye konuştu.
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...