Ali Şansalan hangi takımlı? Beşiktaş Galatasaray hakemi Ali Şansalan nereli, kaç yaşında, kimdir?

Düzenleyen:
- Güncelleme:

SPOR Haberleri

Beşiktaş bu hafta kendi evinde Galatasaray'ı konu edecek. Heyecan dolu karşılaşma Pazar günü oynanacak. Bu heyecan dolu derbiyi ise Ali Şansalan yönetecek. Bu nedenle birçok sporsever "Ali Şansalan hangi takımlı? Beşiktaş Galatasaray hakemi Ali Şansalan nereli, kaç yaşında, kimdir?" gibi sorulara yanıt arıyor. Şansalan, şu ana kadar sarı-kırmızılıların 12, siyah-beyazlıların ise13 maçını yönetti. Bu karşılaşmalara çıkan iki ekipte 8'er galibiyet aldı. Peki, Ali Şansalan hangi takımlı? Beşiktaş Galatasaray hakemi Ali Şansalan nereli, kaç yaşında, kimdir?

Beşiktaş ile Galatasaray Süper Lig 32. hafta maçında Beşiktaş taraftarı önünde Galatasaray’ı ağırlayacak. Zirve yarışını yakından ilgilendiren maç 30 Nisan Pazar günü saat 19.00'da Vodafone Park'ta oynanacak. Maç günü heyecanla beklenirken Beşiktaş Galatasaray derbisinin hakemi de Ali Şansalan oldu. Bu gelişmelerin ardından Ali Şansalan hangi takımlı? Beşiktaş Galatasaray hakemi Ali Şansalan nereli, kaç yaşında, kimdir?" gibi sorular gündem oldu. Daha önce yönettiği maçlarla dikkatleri üzerine çeken hakemin bu maça atanması tepki topladı. Peki, Ali Şansalan hangi takımlı? Beşiktaş Galatasaray hakemi Ali Şansalan nereli, kaç yaşında, kimdir?

Ali Şansalan hangi takımlı? Beşiktaş Galatasaray hakemi Ali Şansalan nereli, kaç yaşında, kimdir?

ALİ ŞANSALAN HANGİ TAKIMI TUTUYOR?

Hakemlerin tuttuğu takım bilgisi doğrulanmamakla birlikte Ali Şansalan'ın Fenerbahçeli olduğu bilinmektedir.

Süper Lig'in 32. haftasında oynanacak Beşiktaş-Galatasaray derbisinin hakemi Ali Şansalan, şu ana kadar siyah-beyazlıların 13, sarı-kırmızılıların ise 12 maçını yönetti. Her iki takım da bu karşılaşmalarda 8'er galibiyet aldı.

DERBİ HAKEMİ ALİ ŞANSALAN KİMDİR?

Ali Şansalan 1988 yılında Balıkesir'de doğdu. Süper Lig'de görev alan Türk profesyonel futbol hakemi Ali Şansalan, Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi'nden 2010 yılında mezun oldu.

Hakemliğe 2009 yılında henüz üniversite öğrencisiyken Çanakkale bölge hakemi olarak başladı.

2017 yılında Akhisar Belediyespor-Kardemir Karabükspor arasında oynanan mücadelede Süper Lig'de ilk kez maç yöneten Şansalan 2019 yılından beri Süper Lig'de düzenli olarak olarak görev almaktadır.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...