Ali Kunak Beşiktaş Fenerbahçe maçını yorumladı

Ali Kunak Beşiktaş Fenerbahçe maçını yorumladı

SPOR Haberleri

Sezonun son derbisi az önce sona erdi. Olimpiyat Stadı'nda oynanan son derbide her iki takımda 1 gol atarak 1'er puan aldı.

Sezonun son derbisi az önce sona erdi. Olimpiyat Stadı'nda oynanan son derbide her iki takımda 1 gol atarak 1'er puan aldı. nbsp; MHK Eski Genel Sekreteri Ali Kunak, yılın son dev derbisini yorumladı. İşte Kunak'ın maça ilişkin dakika dakika yorumları;

Jones atılmalıydı

Dakika 3: İki nolu yardımcı hakem Ekrem Kan'ın Sow için kaldırdığı ofsayt bayrağı doğru.
Dakika 7: Jones'in Mehmet Topal'a yaptığı kontrolsüz harekete karşılık olarak hakem sarı kart gösterdi. Göstermeseydi daha doğru olurdu.
Dakika 13: Bu defa yine Jones, Emre'yi arkadan makasa alarak faul yapıyor. Halis Özkahya bir önceki sarı karttan sonra Jones'i burada ikinci sarı kartını kullanıp ihraç etmesi gerekirdi. Sadece faulle geçiştirdi.
Dakika 15: Emre itirazdan dolayı sarı kart gördü karar doğru. Ancak 2 dakika önce kendisine yapılan faulün etkisinden hâlâ kurtulmuş değil.
Dakika 21: Köşe vuruşundan gelen topta Alves'in Almeida'ya yapmış olduğu harekete hakem devam dedi. Burada penaltı kararı verse fazla eleştirilemezdi. Gri bir poziyon.
Dakika 24: F.Bahçe'nin attığı gol öncesi Sow ofsayt pozisyonunda değildi. Ekrem Kan pozisyonu çok yerinde bir kararla oynattı.
Dakika 30: Motta, Mehmet Topal'a arkadan yaptığı hareketin karşılığında sarı kart gördü karar doğru.
Dakika 32: Caner'in şutundan sonra Tolga'dan dönen topla buluşan Emenike için kalkan ofsayt bayrağı hatalıydı.
Dakika 44: Beşiktaş'ın golü öncesinde Almeida şekil olarak ofsaytta olmasına rağmen oyuna ve topa müdahale etmediği için gol nizami idi. Emre Eyisoy pozisyonu iyi süzdü.
ÇIKAN KARTLAR DOĞRU
Dakika 58: Motta'nın Emenike'ye yaptığı hareket sonrası ikinci sarı ve kırmızı kart doğru.
Dakika 64: Veli'nin Emenike'ye yaptıığı faulden dolayı gördüğü sarı kart doğru.
Dakika 79: Oğuzhan ve Sow'un birbirlerine yapmış oldukları sportmelik dışı hareketlere çıkan iki sarı kart da yerinde.
Dakika 87: Dany'nin kaleciye pas kuralının ruhunu delmek amacıyla yapmış olduğu hareketten dolayı gördüğü sarı kart ve verilen endirekt serbest vuruş kararları doğru.
Dakika 90+3: İsmail'in rakibini eliyle çekmesinden dolayı gösterilen ikinci sarı ve arkasından çıkan kırmızı kart da doğru.

Ali Kunak
MHK Eski Genel Sekreteri
alikunak59@gmail.com

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...