Ali Koç'un Aaron Boupendza sevdası! Fenerbahçe Al Arabi kulübüyle temasa geçti

Düzenleyen:
Ali Koç'un Aaron Boupendza sevdası! Fenerbahçe Al Arabi kulübüyle temasa geçti

SPOR Haberleri

'Şampiyonluk kadrosu' kurmak için gözünü karartan Fenerbahçe, golcü sorununu Aaron Boupendza ile çözmek istiyor. Al Watan gazetesinde yer alan habere göre, Fenerbahçe 25 yaşındaki Gabonlu futbolcu için Al Arabi kulübüyle temasa geçti.

Haberde, Boupendza'nın takımında mutlu olduğu ancak Katar ekibinin yıldız futbolcuyu satabileceğine dikkat çekildi. 2020-21 sezonunda Hatayspor formasıyla gol kralı olan Boupendza Al Arabi'de ise 19 maçta 9 gol kaydedip 5 asist yaptı.

Joshua King ve Joao Pedro transferlerinin ardından santrfora da bir transfer yapacak olan Fenerbahçe'nin Süper Lig'in 2 sezon önceki gol kralı Aaron Boupendza'yla ilgilendiği ortaya çıktı.

Sarı-Lacivertliler'in Katar'ın Al Arabi takımıyla temasa geçti. Doha merkezli haber siteleri, Boupendza haberini son dakika olarak duyurdu.

2020-21 sezonunda Hatayspor formasıyla Süper Lig'de 22 gol atarak gol kralı olan Gabonlu yıldız Boupendza, 4.2 milyon euroya Al Arabi'ye satılmıştı.

25 yaşındaki santrfor, Katar Yıldızlar Ligi'nde ise geçen sezon 19 maçta 9 gol- 5 asistle oynadı.

Boupendza Hatayspor'da oynarken Galatasaray'a transfer olmaya çok yaklaşmış ancak Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'un araya girerek "Seni ben alacağım" dediği ve transfere engel olduğu iddia edilmişti.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...