Ali Koç'tan Löw yorumu: Bu defa olacak

Ali Koç'tan Löw yorumu: Bu defa olacak

SPOR Haberleri

Löw'ü bekleyen Fenerbahçe camiası alternatif olarak görülen Jesus ve Schmidt’in başka takımlarla anlaşmasıyla paniklerken Koç, “Bu defa turnayı gözünden vuracağız” dedi.

M. EMİN ULUÇ

Fenerbahçe'de yeni teknik direktör konusunda somut bir gelişme yaşanmasa da Başkan Ali Koç’tan camianın tansiyonunu düşürecek açıklamalar geldi. Kıbrıs’taki taraftar organizasyonunda konuşan Koç, Löw iddialarını bizzat isim zikretmese de doğruladı. Bir taraftarın, “Löw ile görüşüldüğü söyleniyor” ifadesine “Doğrudur” cevabı veren Koç “Geçtiğimiz günlerde Avrupa'da ziyaretlerimiz oldu. İki üç aday üzerinden gidiyoruz ve bu süreç iki aydır devam ediyor. Görüşmelerde bulunduğumuz hocaların maliyeti ekonomik gücümüze göre ağır olacak ama her biri dünya çapında isimler” dedi.

ŞAMPİYON OLMAMIZ ŞART

Sezon sonuna kadar göreve getirilen İsmail Kartal’ın takımı yukarı çekmesine de değinen Ali Koç’un “Görüyorsunuz üç dört hafta iyi futbol oynuyoruz. ‘Bu teknik direktör kalsın ne var dışarıdan hoca getirmeye’ yorumları yapılıyor” şeklindeki sözleri Kartal’la devam etmeyi düşünmediğinin sinyali olarak anlaşıldı. Başkan “En iyi hocayı getirseniz de yerden yere vurulacak. Türkiye’de yabancı olmak çok zor. Ama bu sefer turnayı gözünden vuracağımızı ümit ediyorum” dedi. Koç kendi dönemiyle ilgili de öz eleştiride bulunarak, dört yıl içerisinde bir şampiyonluk yaşamaları gerektiğinin de altını çizdi.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...