Ali Koç'tan alkış cevabı: Önce belgeleri açıklayın

- Güncelleme:
Ali Koç'tan alkış cevabı: Önce belgeleri açıklayın

Spor Haberleri

Sarı lacivertlilerin başkanı, Dursun Özbek’in ‘dostluk yemeği’ teklifinin samimi olmadığını söylerken “Erden Timur’un söylediği ‘vahim’ belgeleri ortaya dökün” dedi

EMİN ULUÇ'UN HABERİ - Bir sezon daha Fenerbahçe için hüsranla sona erdi. Sarı lacivertlilerin son maçında ‘şampiyon’ Galatasaray’ın evine gidecek olması birçok polemiği de beraberinde getirdi. Yıllardır her sezon sonu gündeme gelen ‘şampiyon takımı alkışlama’ talebine sarı lacivertliler tepki gösterdi. Başkan Ali Koç, Galatasaray Başkanı Dursun Özbek’in yaptığı “Rakibimiz centilmen bir takım, bizi alkışlayacaklardır” sözlerinin tahrikten başka bir anlam taşımadığını söyledi. 

BİZ CEVAP BEKLİYORUZ

Galatasaray Sportif AŞ Başkan Vekili Erden Timur’un sezon içinde söylediği “Bu ligi bitirtmeyiz. Çok vahim durumlar var. Lig bitince açıklayacağız” sözlerini hatırlatan Koç “Asıl cevabı biz bekliyoruz. Elinizdeki belgeler neyse onları bir an önce ortaya dökün” çağrısında bulundu. Koç, Galatasaray Başkanı Dursun Özbek’in derbi öncesi “Dostluk yemeği” teklifini de samimiyetsiz bulduklarını söyleyerek reddetti. Koç’un maça da gitmeyeceği öğrenildi. 

ASLAN’I GÖZÜNE KESTİRDİ

Ligde attığı 29 golle, Aykut Kocaman’ın Fenerbahçe formasıyla bir sezonda en fazla lig golü atma rekoruna ortak olan Enner Valencia, rekorun tek başına sahibi olmak istiyor. Galatasaray’ı gözüne kestiren Ekvadorlu “Gol atarak hem rekor kıracağım hem kazanacağız” dedi. 

BİLETLERİ KESİLDİ

Fenerbahçe, kiralık yolladığı Bruma ve Samatta’yı kadroda düşünmüyor. Kiralık olan Alioski’yle yolları ayıracak olan yönetim, Serdar Aziz, Serdar Dursun, Osayi, Rossi, Henrique, Pedro ve Oosterwolde’yi de satış listesine koydu. Valencia’nın duruma da henüz netleşmedi.

Düzenleyen:  - Spor
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...