Ali Koç yeni teknik direktörün Türk olacağını duyurdu

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Ali Koç yeni teknik direktörün Türk olacağını duyurdu

SPOR Haberleri

Son dakika haberleri... Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Olağan Mali Genel Kurul Toplantısı'nda yeni teknik direktörün Süper Lig'i bilen Türk bir ismin olacağını açıkladı.

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Olağan Mali Genel Kurul Toplantısı'nda açıklamalarda bulundu.

Gergin anların yaşandığı toplantıda Ali Koç, yeni sezonda görev alacak teknik direktörün yerli olacağını duyurdu.

Mali yönden ibra edilen Koç ve yönetimi, konuşmasını yaptıktan sonra alkışlandı.

ALİ KOÇ: SAMANDIRA'DAN PETROL FIŞKIRSA...

Ali Koç'un öne çıkan ifadeleri şu şekilde:

Altın bulsanız, Samandıra'dan petrol fışkırsa, gökten para yağsa, futbolda başarı olmadığı müddetçe hiçbir şeyin kıymeti harbiyesi olmadığını hepimiz biliyoruz ve yaşıyoruz."

Borcumuz euro bazında 612 milyondan 386 milyona düştü. TL bazında ise 3.2 milyardan 7.7 milyara çıktı. UEFA bile bunu anlamakta güçlük çekiyor. Euro'da bu kadar büyük düşüş, öbür tarafta bu kadar çıkış. Çünkü faiz devamlı işliyor.

Bana kızıyorsunuz ya dişinizi bize gösteriyorsunuz diye. Siz kime dişinizi gösteriyorsunuz Fenerbahçe'nin menfaatleri çerçevesinde? Fenerbahçe'nin eski başkanları, eski yöneticileri, kamuoyunda söz sahibi olan kişiler, eski sporcular...

Gelelim sahadaki hakem konularına. Fahiş hatalar, şampiyonluğa etki eden hatalar neden Fenerbahçe lehine olmuyor? Neden hep aleyhimize oluyor? Bunları bir düşünün Fenerbahçeliler.

Jorge Jesus geldiği zaman kimse sorgulamadı, herkes alkışladı. Yönetimin yaptığı en iyi iş bu dendi. Artık ders alınmış, doğru işler yapılıyor dendi. Şimdi herkes Jesus gitsin diye mesajlar atıyor.

ALİ KOÇ: YERLİ OLACAK

Vincenzo Montella ile anlaştığı öne sürülen Fenerbahçe'den sürpriz bir çıkış geldi.

Ali Koç, İtalyan hocanın aksine yeni sezonda çalışacak hocanın yerli olacağını belirterek, "Camiayı bilen bir Türk hoca daha iyi olacağını düşünüyoruz." dedi.

Ali Koç yeni teknik direktörün Türk olacağını duyurdu

ALİ KOÇ'TAN AZİZ YILDIRIM'A CEVAP: ADAY OL YA DA ÇEKİL

Sayın Başkanımız Aziz Yıldırım, o bana Ali Koç diye hitap ediyor. Bir kez daha bizleri şaşırtmadı. Biz rakiplerle, onların uzantılarıyla, TFF'de köstebek olmuş insanlarla mücadele derken bir de kendi efsane başkanımızla mücadele etmek zorunda kalıyoruz.

Sizi anlamakta güçlük çekiyorum. Bir dediğiniz, bir dediğinizi tutmuyor. Ben hiçbir zaman size saygıda sevgide kusur edeceğimi sanmazdım. Ya ben sizi yanlış tanımışım, ya da siz çok değiştiniz. Yönetimdeyken böyle bir insan olarak tanımamıştım sizi. Ben de aldanmış olabilirim. Yaptıklarınız için Allah razı olsun. Çok çektiniz, çok uğraştınız ancak son 5-6 senede işin şirazesi kaydı.

Genel kurula geleceğinizi söylediniz ama gelemediniz. Bakın gelmediniz değil gelemediniz. Biz hangi Aziz Yıldırım'a inanalım? Artık size bazı şeyleri sormanın vakti geldi. Bir taraftan Fenerbahçe halkın diyor, bir taraftan ben Fenerbahçe'nin kendisiyim diyor. Hangisi, kendisi de karar veremedi.

Aziz Yıldırım ya aday olmalı ya da başımızdan çekilmeli.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...