Ali Koç sordu, herkes kahkahaya boğuldu! İmza töreninde ilginç anlar

Düzenleyen:
Ali Koç sordu, herkes kahkahaya boğuldu! İmza töreninde ilginç anlar

SPOR Haberleri

Fenerbahçe'nin dün düzenlediği imza töreninde fotoğraf çekimi esnasında Başkan Ali Koç, önünden geçen genç bir kadına "Kimsin sen?" dedi, aldığı cevap ve Koç'un verdiği tepki, genç futbolcular arasında gülüşmelere neden oldu.

Ligdeki ve Avrupa'daki kötü gidişat sonrası gelecek için planlama yapmaya başlayan Fenerbahçe, kadrosundaki genç isimlerle sözleşme uzattı. İsak Vural, Arda Güler, Melih Bostan, Osman Ertuğrul Çetin, Muhammed Gümüşkaya ve Ferdi Kadıoğlu için düzenlenen imza töreninde ilginç bir an yaşandı.

ALİ KOÇ: KİMSİN SEN?

Tören sonrası fotoğraf çekimi için hazırlanılırken Fenerbahçe Başkanı Ali Koç önünden geçen genç kadına, "Kimsin sen?" diye sordu. "Ferdi" cevabını alan Koç, "Girlfriend?" diyerek Ferdi'nin kız arkadaşı olup olmadığını sordu.

Ali Koç sordu, herkes kahkahaya boğuldu! İmza töreninde ilginç anlar

"AFERİN FERDİ"

Genç kadının Koç'u kafasıyla onaylamasından sonra Ali Koç, Ferdi'ye dönerek, "Aferin Ferdi" dedi. Yaşanan bu olay sonrası genç futbolcular arasında kahkahalar havada uçuştu.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...