Ali Koç kadrodan memnun: Transferde 12'den vurduk

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Ali Koç kadrodan memnun: Transferde 12'den vurduk

SPOR Haberleri

Becao’dan sonra bir süre transferde frene basacaklarını söyleyen sarı lacivertlilerin başkanı, “Nokta atışı transferler yaptık” dedi

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, 19 Temmuz Dünya Fenerbahçeliler Günü etkinliği çerçevesinde İzmir’deydi. Fenerbahçeliler Derneği kültür merkezi lokalinin açılışına katılan Koç, transfer konusunda önemli açıklamalarda bulundu.

İtalya’nın Udinese takımından Brezilyalı stoper Rodrigo Becao transferini resmen açıkladıklarını hatırlatan Ali Koç, “Hiçbir transfer döneminde bu kadar nokta atışlar yapmamıştık. Becao transferinden sonra bir frene basıp önümüzdeki haftadaki Avrupa maçını atlatıp çalışmalarımızı sürdüreceğiz” dedi.

40-50 MİLYON AVRO GELİR

Transfer yapmak kadar oyuncu satmanın da çok önemli olduğunu vurgulayan Ali Koç, “Elimizde de böyle oyuncularımız var. Gerek Almanya’dan, gerek Avrupa’dan, gerek Amerika’dan, gerekse Orta Doğu’dan ilgi var, bu da bizi sevindiriyor. Almak kadar satmamız da lazım. Bu sene tahminim 45-50 milyon avro arasında satış yaparız, bunu doğru kullanmamız gerekiyor. Arzu ettiğimiz katma değere katkı sağlamak. Sadece Fenerbahçe için değil Türk futbolu adına yeni sezon hayırlı uğurlu olsun” diye konuştu.

YENİ TRANSFERLER

İrfan Can - Kaleci
A. Djiku - Stoper
Becao - Stoper
Szymanski - On numara
Ryan Kent - Sol kanat
Dusan Tadic - Sol kanat
Umut Nayır - Forvet
Edin Dzeko - Forvet

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...