Ali Koç dünyaca ünlü hocayla anlaştı! Samandıra'ya yeni tesis...

Düzenleyen: / Kaynak: Haber merkezi
Ali Koç dünyaca ünlü hocayla anlaştı! Samandıra'ya yeni tesis...

SPOR Haberleri  / Haber merkezi

TGRT ekranlarında yayınlanan Stüdyoda Futbol programında önemli açıklamalarda bulunan gazeteci Ahmet Ercanlar, Fenerbahçe Başkanı Ali Koç’un Löw'le her konuda anlaşmaya vardığını açıkladı. Aynı zamanda Ali Koç’un Samandıra’ya yeni bir tesis yapılmasını üzerine hareke geçtiğini belirtti.

TGRT ekranlarında yayınlanan Stüdyoda Futbol programında konuşan gazeteci Ahmet Ercanlar, Fenerbahçe hakkında önemli açıklamalarda bulundu. Başkan Ali Koç’un kafasındaki projeleri anlatan Ercanlar, Löw ile her konuda anlaşıldığını söyledi. 

“FENERBAHÇE’Yİ YENİDEN YAPILANDIRACAK” 

Başkan Ali Koç’un Alman teknik direktör Löw ile anlaştığını belirten Ahmet Ercanlar, "İyi bir ekip kuracak. İyi bir analiz ekibi, iyi bir scout ekibi kuracak. Löw Fenerbahçe'yi yeniden yapılandıracak" dedi.

Ali Koç dünyaca ünlü hocayla anlaştı! Samandıra'ya yeni tesis...TGRT ekranlarında açıkladı.

“CUMHURBAŞKANI ONAYI VERDİ” 

Açıklamalarına devam eden Ercanlar, "Samandıra'da yeni bir tesis yapıyor Fenerbahçe. Onunla ilgili önemli bir aşama kaydedilmiş durumda. Sayın Cumhurbaşkanımız onayı vermiş, arazi tahsisi için. Onun da bilgisini verelim" ifadelerini kullandı.

 

Düzenleyen:  - SPOR
Kaynak: Haber merkezi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...