Ali Koç açıkladı: Kulüplerin geneli memnun

- Güncelleme:
Ali Koç açıkladı: Kulüplerin geneli memnun

SPOR Haberleri

Kulüpler Birliği TFF’nin patronluğu için yaklaşan seçim öncesi mevcut başkana açık destek verdi

Kulüpler Birliği Başkanı Ali Koç dünkü toplantı sonrası TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi’ye destek verdiklerini açıkladı. “Gündemimiz TFF başkanlık seçimiydi. Mehmet Büyükekşi tek aday olarak gözüküyor” diyen Koç, “Kulüplerin büyük bir çoğunluğu, sayın başkanın bugüne kadar yaptığı mesaiden, hedeflediği projelerden ve niyetinden memnun. Büyükekşi’ye “Hayırlı Olsun” dediler. Fakat özellikle hakem atamaları ve hakem performansları konusunda hepimizin şikayetleri var” sözlerini kullandı.

YENİ BİR BAKIŞ GETİRDİK

Başkan Mehmet Büyükekşi de, “Geçen sene 1 yıllığına aday olduk. Türk futboluna yeni bir bakış açısı, dijitalleşme, akademi, hakemlik akademisi, naklen yayın gibi konular için aday olduk. Başka da bir aday yoktu. Seçimi kazandık. 4 yıllık yeni bir dönem için, şu ana kadar herhangi bir aday çıkmadı ama daha 3 gün var. Başka biri de aday olabilir, hiçbir engel yok. Biz ekibimizle birlikte 1 yıldan beri çalışıyoruz. Birçok yenilik yaptık. Bunları daha da geliştireceğiz” şeklinde konuştu.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...