Ali Koç: 4 puan fark nedir, daha 19 hafta var. Ben hocama, takımıma güveniyorum

Düzenleyen:
- Güncelleme:

SPOR Haberleri

Fenerbahçe'nin sahasında Galatasaray'a 3-0 mağlup olmasının ardından tribünlerden Ali Koç'a tepki geldi. Bitiş düdüğüyle birlikte bazı taraftarlar, protokol tribününden maçı takip eden Başkan Ali Koç'a tepki göstererek, eleştirilerde bulundu. Koç, "4 puan fark nedir, daha 19 hafta var. Ben hocama, takımıma güveniyorum" dedi.

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, 3-0'lık Galatasaray mağlubiyeti sonrası camiadan özür diledi. Koç ve Divan Kurulu Başkanı Uğur Dündar'ın maçtan sonra objetiflere yansıyan üzgün fotoğrafları, sosyal medyada "Bana mutsuzluğun resmini yapabilir misin Abidin?" esprilerine konu oldu.

Fenerbahçe'nin sahasında Galatasaray'a 3-0 mağlup olmasının ardından tribünlerden Ali Koç'a tepki geldi. Stat çıkışı açıklamalarda bulunan Ali Koç, şunları söyledi:

"AYNI TAKIM, AYNI HOCA"

"Taraftarlardan özür dileriz. Futbolun içinde bunlar var. Çok çok iyi başladık ama son 4 haftada düşüşe geçtik. 3 puandan öte bir şey değil. Bu skora alışık değiliz. Bizim Galatasaray'ı 6-0, 4-0 yendiğimiz sezonlarda şampiyon olamadık. Daha çok çok uzun bir yol var. Başka takımlar da böyle iniş çıkış yapıyor. 3-4 hafta önce şampiyonluğun en büyük favorisi Fenerbahçe dedirten bu takım, bu hoca ise umutlarımızı olumsuz etkileyen de aynı takım, aynı hoca.

https://twitter.com/__WBS__/status/1612153786960695297

Eski günlerimize dönüp aynı şekilde devam edeceğiz. 5 sezondur nasıl transfer yaptığımızı biliyorsunuz. Bir yoğurt yiyişimiz var. Yazılan oyuncuların çoğuyla ilgileniyoruz. Hiç yapmadık bugüne kadar, belki 1-2 tanedir. Transfer haberleriyle, performans düşüşünün paralellik arz ettiğini düşünmüyorum."

"GALATASARAY'A KARŞI NE ZAFERLER GÖRDÜM"

Altay Bayındır'ın ıslıklanması ile ilgili yorum yapmayacağım. İnşallah biz şampiyon olacağız. 4 puan fark nedir, daha 19 hafta var. Ben burada Galatasaray'a karşı ne zaferler gördüm de galibiyetler gelmedi. Göreceğiz. Köprünün altından çok sular akacak. Ben hocama, takımıma güveniyorum. Bir basiretsizlik vardı bizde. 1-2 hafta içinde alıştığımız, beğendiğimiz, methiyeler düzdüğümüz Fenerbahçe geri gelecektir."

https://twitter.com/Fenerbahce/status/1612176666083659776

Ali Koç: 4 puan fark nedir, daha 19 hafta var. Ben hocama, takımıma güveniyorum

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...