Ali Kırca'ya soyguncu şoku! Eşyalarını çalıp, kıyafetleriyle evden ayrıldılar

Düzenleyen:
Ali Kırca'ya soyguncu şoku! Eşyalarını çalıp, kıyafetleriyle evden ayrıldılar

SPOR Haberleri

Ünlü gazeteci Ali Kırca'nın evine hırsız girdiği öğrenildi. Hırsızların değerli eşyaları çalmasının yanı sıra, Kırca'nın kıyafetlerini de giyerek gittiği bilgisi şaşkınlık yaşattı.

Ali Kırca hırsızlık şoku yaşadı. Ünlü gazetecinin Kuruçeşme'de bulunan evine pencereden giren hırsızın teknolojik aletler ve tarihi bir kılıç çaldığı öğrenilirken şoke eden bir bilgi daha ortaya çıktı. Hırsızların Ali Kırca'nın evinden ayrılmadan önce kıyafetlerini de giydiği öğrenildi.

TEKNOLOJİK ALETLER VE TARİHİ BİR KILIÇ ÇALDILAR
Cuma günü yaşanan hırsızlık olayında Ali Kırca’nın evinden; 1 bilgisayar, 2 tablet ve tarihi kılıç çalındığı bilgisine ulaşıldı. Hırsızlık olayının ardından Ali Kırca’nın oğlu durumu polis ekiplerine bildirdiği öğrenildi.

HIRSIZ PENCEREDEN GİRDİ
Hırsız evde kimsenin olmadığı cuma sabahı evin içine pencereden girdi. Kamera görüntülerini inceleyen polis, şüphelinin hırsızlığı yapıp evden ayrılmadan önce üzerindeki kıyafeti Ali Kırca’nın gardırobundaki kıyafetlerle değiştirdiğini tespit etti. Polis ekiplerinin güvenlik kamerası görüntülerinden eşkali belirlenen şahsı yakalama çalışmaları sürerken, yurt dışında olduğu öğrenilen Ali Kırca’nın, ifadesini ülkeye döndüğünde vereceği belirtildi.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...