Ali Çamdalı Konyaspor'un yeni sportif direktörü oldu

Düzenleyen: / Kaynak: Haber Merkezi
- Güncelleme:
Ali Çamdalı Konyaspor'un yeni sportif direktörü oldu

SPOR Haberleri  / Haber Merkezi

Son dakika haberleri... Konyaspor camiasının unutulmaz isimlerinden olan eski futbolcu Ali Çamdalı, Yeşil-beyazlı ekibe Sportif Direktör olarak geri döndü.

Konyaspor, eski futbolcusu olan Ali Çamdalı'nın yeni sportif direktör oarak göreve getirildiğini duyurdu.

Kayacık Tesisleri'mizde gerçekleşen imza törenine, Yönetim Kurulu Üyesi Ömer Korkmaz katıldı. Futbolculuk kariyerinde yaklaşık 5 sezon Konyaspor forması giyen Ali Çamdalı, bu kez farklı bir rolde takıma hizmet edecek.

ALİ ÇAMDALI KİMDİR?

B. Mönchengladbach alt yapısında futbola başlayan Ali Çamdalı, Almanya'da B. Leverkusen'in ikinci takımında da forma giydi. Ülkemizde ise Kayserispor, Kayseri Erciyesspor, Kocaelispor, Orduspor, Çaykur Rizespor'da oynayan Ali Çamdalı, Konyaspor'umuzda ise yaklaşık 5 sezon forma giydi. Ali Çamdalı, Türkiye Kupası ve Süper Kupa'yı kazandığımız dönem takım kaptanlığımızı yaptı. Son olarak Manisa FK forması giyen Ali Çamdalı, 2020 yılında futbolu bıraktı. 

 

Düzenleyen:  - SPOR
Kaynak: Haber Merkezi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...